Meis adasına gitmek için vize gerekiyor mu?

İçindekiler:

  1. Meis adasına gitmek için vize gerekiyor mu?
  2. Kaş Meis adasına nasıl gidilir?
  3. Kaş Meis feribot seferleri yapılıyor mu?
  4. Türkiye'ye en yakın Yunan adası kaç kilometre?
  5. Meis Adası tam olarak nerede?

Meis adasına gitmek için vize gerekiyor mu?

Yunanistan Meis adası seyahatleri Yunanistan Kapı Vizesi ya da Yunanistan Schengen Vizesi sahibi olarak ziyaret edilebilmektedir.

Kaş Meis adasına nasıl gidilir?

Meis'e her gün 10.00 ile 16.00 saatleri arasında Antalya'nın Kaş ilçesinden Kaş-Meis feribotları hareket etmektedir. Adaya ulaşım için bu feribotları kullanabilirsiniz. Kaş'tan Meis'e feribot ile yolculuk yaklaşık olarak 20 dakika sürmektedir. Bunların yanında Meis Adası bir de havalimanı barındırmaktadır.

Kaş Meis feribot seferleri yapılıyor mu?

Meis Adası' na Ulaşım Meis Adası' na Türkiye' den tek ulaşım Kaş' tan kalkan feribotlar sağlamaktadır. Ertürk Lines firması her gün Kaş' tan Meis Adası' na sefer düzenlemektedir.

Türkiye'ye en yakın Yunan adası kaç kilometre?

Antalya Kaş'ta bulunan Meis adasının Türkçe adı Kızılhisar! Meis adası, Türkiye kıyılarından Antalya'nın Kaş ilçesine sadece 2.1 km, Yunanistan'ın ana karasına ise 580 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Meis Adası tam olarak nerede?

Kızılhisar adıyla da bilinen Meis Adası, Yunanisatan'ın Akdeniz'de bulunan tek adasıdır ve Kaş'ın hemen karşısında yer almaktadır. Türkiye kıyılarından (Kaş, Antalya) sadece 2.1 km uzaklıktadır. Yüzölçümü 7,3 km²'dir.