İncir Kuşları kitabı gerçek mi?

İçindekiler:

  1. İncir Kuşları kitabı gerçek mi?
  2. İncir Kuşları kitabı kaç sayfa?
  3. Sinan Akyüz incir kuşları ne anlatıyor?
  4. Incir kuşları nerede geçiyor?
  5. Incir kuşları ne zaman çıktı?
  6. Incir kuşu var mı?
  7. Boşnak kime denir?

İncir Kuşları kitabı gerçek mi?

Alfa Yayınları'ndan çıkan son kitabı İncir Kuşları'nın fonunda Bosna Savaşı, önde ise bir aşk hikayesi; Boşnak kızı Suada'nın hikayesi var. ... Aşkın içinde “savaşı ve şiddeti”, savaşın içinde de “aşkı ve inancı” göreceğiniz kitap tüylerinizi diken diken edecek gerçek bir aşk hikayesi...

İncir Kuşları kitabı kaç sayfa?

İncir Kuşları
Yayın Tarihi:07.10.2020
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:328
Cilt Tipi:Karton Kapak
Kağıt Cinsi:Kitap Kağıdı
2 satır daha

Sinan Akyüz incir kuşları ne anlatıyor?

İncir Kuşları Kitap Açıklaması Alfa Yayınları'ndan çıkan İncir Kuşları'nda yazar, Bosnalı bir genç kz olan Suada'nın gerçek yaşamından yola çıkıyor. ... Yakın tarihi edebiyatla buluşturan yazar, aşkın içinde “savaşı ve şiddeti”, savaşın içinde de “aşkı ve inancı” ustalıkla harmanlıyor.

Incir kuşları nerede geçiyor?

Suada'nın Gerçek Hikayesi Bosnalı olan Suada'nın gerçek yaşam öyküsüne ışık tutan İncir Kuşları romanı, yakın tarihi edebiyat eserleri arasına girmiştir. Bosna Savaşı'nın bilinmeyen bir yüzünü okuyucu ile buluşturan roman; şiddet ve savaşı, aşk ve inanç ile başarılı bir şekilde harmanlamayı başarmıştır.

Incir kuşları ne zaman çıktı?

2012İncir Kuşları / İlk Yayınlanma Tarihi

Incir kuşu var mı?

İncir kuşu, ötücü kuşlar takımından, kuyruksallayangiller familyasına ait orta ve uzun kuyruklu kuş türlerini kapsayan bir cinsdir. Halk ağzında sarıkuş da denilmekte. Cins 40 kadar türü kapsar. Genellikle açık arazilerde böceklerle beslenen, zayıf ve koyu renkli kuşlardır.

Boşnak kime denir?

Bosna-Hersek Müslümanlarına verilen ad. Bosna-Hersek'in Türkler tarafından fethinden sonra (1463), Hıristiyanların zulüm ve adaletsizliklerinden bıkan Bosnalılar hızla Müslüman oldular. Müslüman olan bu Bosnalılara “Boşnak” denildi. Boşnaklar, Osmanlı İmparatorluğuna sadakatla hizmet ettiler.