Ayta Sözeri kaç kilo?

İçindekiler:

  1. Ayta Sözeri kaç kilo?
  2. Ayta kac yasinda?
  3. Ayta Sözeri hangi kanalda?
  4. Ayta Sözeri hangi liseden mezun?
  5. Ayta Sözeri nereli?
  6. Ayta Sözeri kaç yaşında?
  7. Ayta Sözeri kaç yaşında cinsiyet değiştirdi?
  8. Ajda Sözeri kimdir?

Ayta Sözeri kaç kilo?

Ayta Sözeri, sıkı bir insan hakları aktivisti ve LGBTT aktivistidir. Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Benimle Söyle adlı şarkı yarışmasında jüri üyeliği yapan Ayta Sözeri, 1.79 metre boyunda, 64 kilo ve Koç burcudur.

Ayta kac yasinda?

45 yaşında () Ayta Sözeri/Yaş

Ayta Sözeri hangi kanalda?

Benimle Söyle'nin jüri üyelerinden Ayta Sözeri hakkında merak edilen her şey burada... Ayta Sözeri, 40 yaşında, Almanya doğumlu. 6 yaşındayken ailesi ile beraber Almanya'dan İzmir'e taşınan Sözeri, Ege Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun.

Ayta Sözeri hangi liseden mezun?

Ailesiyle 1980'de İzmir'e yerleşen Ayta Sözeri Ege Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Dokuz Eylül Üniversitesi Türk Sanat Müziği korosunda Türk Müziği eğitimi aldı. Ayrıca 2013 yılında yakın arkadaşı Sezen Aksu'ya konserlerinde sahnede eşlik etti.

Ayta Sözeri nereli?

Nürnberg, Almanya Ayta Sözeri/Doğum yeri

Ayta Sözeri kaç yaşında?

45 yaşında () Ayta Sözeri/Yaş

Ayta Sözeri kaç yaşında cinsiyet değiştirdi?

Anne tarafından Çerkes asıllı ola, yılında Almanya'nın Nürnbeg şehrinde dünyaya gelen Ayta Özdemir, eğitim hayatını Ege Üniversitesi İşletme Bölümü'nde tamamladı. 1982 yılında ailesi ile İzmir'e yerleşen Sözeri 20'li yaşlarında cinsiyet değiştirmeye karar vererek ameliyat oldu.

Ajda Sözeri kimdir?

Ayta Sözeri, sıkı bir insan hakları aktivisti ve LGBTT aktivistidir. Ayta Sözeri, Aile Arasında filminde Behiye karakterini canlandırmıştır. Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Benimle Söyle adlı şarkı yarışmasında jüri üyeliği yapan Ayta Sözeri, 1.79 metre boyunda, 64 kilo ve Koç burcudur.