Curcumin 500 altın yoğurt kürü evde nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Curcumin 500 altın yoğurt kürü evde nasıl yapılır?
  2. Yoğurt zencefil zerdeçal tarçın karışımı ne zaman yenmeli?
  3. Altin yoğurt nasil kullanilir?
  4. Yoğurt zencefil zerdeçal tarçın karışımı nasıl kullanılır?
  5. Curcumin altın yoğurt kürü nasıl kullanılır?

Curcumin 500 altın yoğurt kürü evde nasıl yapılır?

Tarifi ise oldukça basittir. 2-3 kaşık yoğurdun içerisine yaklaşık olarak 1 tatlı kaşığı curcumin koymak ve karıştırdıktan sonra tüketmek yeterli olacaktır. Akşam yemeklerinden yaklaşık olarak yarım saat önce tüketilmesi gereken bu kürü düzenli olarak yemek faydalı olacaktır.

Yoğurt zencefil zerdeçal tarçın karışımı ne zaman yenmeli?

Zayıflatan yoğurtlu zerdeçallı zencefilli kürü 2 hafta boyunca 2 gün kullanıp 1 gün ara verip öğle ve akşam yemeklerinden 1 saat önce aç karına kullanmalısınız. 2 hafta kullanıldıktan sonra kilo verdiğinizi göreceksiniz. 2 hafta kullanımından sonra zayıflatan yoğurt zencefil zerdeçal kürünü kullanmaya 1 hafta kadar ara ...

Altin yoğurt nasil kullanilir?

Bu kürü hazırlamak için öncelikle 3-4 kaşık kadar yoğurdu bir kasenin içerisine koyunuz. Daha sonra içerisinde hazır halde bulunan curcumin 500'den 1 tane katınız ve karıştırınız. Bu işlem sonrasında kür hazır hale gelmiş olacaktır ve afiyet tüketebilirsiniz.

Yoğurt zencefil zerdeçal tarçın karışımı nasıl kullanılır?

Özcan, "Zayıflamak isteyenler 3 hafta boyunca her akşam 200 gram süzme köy yoğurduna bir çay kaşığı zencefil, tarçın ve bir tatlı kaşığı zerdeçal ilave edip, karıştırarak 5 dakika beklettikten sonra tüketsinler. Bu karışım ertesi gün tokluk hissi verir, metabolizmayı hızlandırır ve rahat uyumaya yardımcı olur.

Curcumin altın yoğurt kürü nasıl kullanılır?

Vitamin ve mineral açısından zengin olan curcmin 500 kullanımı oldukça basittir. Bu kürü hazırlamak için 3-4 kaşık yoğurdu kaseye koyunuz. Daha sonra bu yoğurdun içerisine hazır paket şeklinde olan curcumini ekleyiniz. İyice karıştırdıktan sonra afiyetle tüketebilirsiniz.