beIN Connect kaç mb yer?

İçindekiler:

  1. beIN Connect kaç mb yer?
  2. beIN Connect nerede izlenir?
  3. beIN Connect maç izleme nasıl?
  4. Canlı maç izlemek kaç mb?
  5. beIN sport ayda kaç TL?
  6. beIN Connect aynı anda kaç kişi?
  7. beIN Connect nereden izlenir?
  8. beIN Connect TV uygulaması var mı?

beIN Connect kaç mb yer?

Seç İzle kategorisinde izleyebileceğiniz film gibi içeriklerde de internet hızına bağlı olarak saatte ortalama 500 MB kota tüketimi gerçekleşmektedir. Daha ekonomik bir izleme keyfi için Digiturk beIN Connect kullanıcılarına kotasız internet kullanımını öneriyoruz.

beIN Connect nerede izlenir?

İçerikleri sadece beIN CONNECT mobil uygulamaları ile ya da www.beinconnect.com.tr üzerinden veya internete bağlı beIN Connect'inden izleyebilirsin.

beIN Connect maç izleme nasıl?

Cep ya da tabletten beIN Connect uygulamasıyla , web'den ise beinconnect.com.tr üzerinden Süper Lig paketleriniz kapsamındaki maçları canlı olarak izleyebilirsiniz. Mobil Süper Lig paketi ile maçlar canlı izlenirken TV yayını kapanır. Aynı anda tek bir cihazdan yayın alınabilir.

Canlı maç izlemek kaç mb?

Örneğin Web TV üzerinden 1 saatlik bir film izleme, ADSL kullanıcısının kotasından ortalama 450 MB, 90 dakikalık canlı bir maç yayını izlemek ise yaklaşık 700 MB harcayacak.

beIN sport ayda kaç TL?

Süper Lig maçlarını aylık sadece 105 TL'ye evinizin konforunda izleyin! Üstelik taahhütsüz ve faturasız.

beIN Connect aynı anda kaç kişi?

Digiturk beIN Connect kutusu olanlarda, kutu dışında yine aynı anda 1 yerden izleyebilirler yani 1 kutu+1 mobil cihaz.

beIN Connect nereden izlenir?

İçerikleri sadece beIN CONNECT mobil uygulamaları ile ya da www.beinconnect.com.tr üzerinden veya internete bağlı beIN Connect'inden izleyebilirsin.

beIN Connect TV uygulaması var mı?

Ios, Android ve windows8 işletim sistemine sahip cep telefonu ve tabletlerinizden beIN CONNECT uygulamasını indirerek. ... Üstelik beIN Connect ile TV'den izlemeye başladığınız bir içeriğe kaldığınız yerden cep telefonu ve tabletiniz üzerinden devam edebilirsiniz.