GTA 5 paralı mı?

İçindekiler:

  1. GTA 5 paralı mı?
  2. GTA 5 kaç TL?
  3. GTA 5 ps4 Türkçe mi?
  4. GTA oyunu kaç gb?

GTA 5 paralı mı?

Rockstar Games'in popüler oyunu GTA 5 resmen ücretsiz oldu. Epic Games Strore'da oyunseverlere ücretsiz olarak sunulan oyun yeniden büyük ilgi gördü. 2013 yılında piyasaya çıkan GTA 5'in ücretsiz olmasının ardından binlerce oyunsever Epic Games Store üzerinden oyunu indirmeye başladı. Peki GTA 5 nasıl indirilir?

GTA 5 kaç TL?

Steam, uyguladığı @'lık indirim ile 175 TL olan Grand Theft Auto V (GTA 5) oyununun 107 TL'den satın alınmasına olanak sağladı.

GTA 5 ps4 Türkçe mi?

Bu çalışmalar sonuç olarak meyvesini verdi ve artık bizde 0 Türkçe yama özelliği ile GTA 5'imize kavuştuk. Oyunun sadece Hikaye Modu'ndaki görevler değil, Online modu, DLC'leri ve oyunun içinde bulunup, bir parçası olan her şey tamamen Türkçe olarak sunulmuş durumda.

GTA oyunu kaç gb?

GTA 5 oyunu, 72 GB olarak belirtilmektedir. Son zamanlarda firmanın yaptığı güncellemelerden sonra oyununun boyutunun arttığı belirtilmektedir. Bu oyunu bilgisayarına yüklemek isteyenlerin bu durumu göz önünde bulundurmaları gerekmektedir. 8 GB RAM olan bilgisayarlarda bu oyun sorunsuz bir şekilde oynanabilmektedir.