Konya Belediye otobüsleri kimlere ücretsiz?

İçindekiler:

  1. Konya Belediye otobüsleri kimlere ücretsiz?
  2. Konya Sosyal Kart Tek seferlik mi?
  3. Öğrenci El kartı ne kadar çeker?
  4. Konya Büyükşehir Belediyesi Açık Kapı nedir?
  5. Belediye otobüsleri ne zamana kadar ücretsiz Konya?
  6. Konya Büyükşehir Belediyesi Sosyal kart nerede kullanabilirim?
  7. 2021 Sosyal yardım kartı limiti ne kadar?
  8. Öğrenci kartı ne kadar?
  9. Açıkkapı gov nedir?
  10. Konya Sağlık çalışanlarına otobüs ne zamana kadar ücretsiz 2021?
  11. Konya 15 Temmuz otobüsler Ücretsiz mi?

Konya Belediye otobüsleri kimlere ücretsiz?

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, “Ücretsiz Veya İndirimli Seyahat Kartları Yönetmeliği”nin Resmi Gazete\'de yayımlanarak yürürlüğe girmesinin ardından 65 yaş ve üzeri vatandaşların Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu ulaşım araçlarından ücretsiz olarak yararlanmaya başladıklarını söyledi.

Konya Sosyal Kart Tek seferlik mi?

Konya sosyal yardım kartı ihtiyaç sahibi gruplarına ayrılarak hareket edilmektedir. Tek seferlik grubunda olan kişilerde bayram zamanları öncesinde yatarak kullanım sağlamaktadır. Sürekli ihtiyaç sahibi grubunda olarak ayın ilk haftasında yatarak devam etmektedir.

Öğrenci El kartı ne kadar çeker?

Ayrıntılı bilgi için öğrenci işleri biriminizle görüşünüz. 18. İndirimli Elkart ile şehir içi seyahat 1,55-TL, tam Elkart ile 2,50-TL'dir, 19.

Konya Büyükşehir Belediyesi Açık Kapı nedir?

AÇIK KAPI'YA ALO 153 İLE ULAŞIN Alo 153 ve internet üzerinden ulaşılan Konya Büyükşehir Belediyesi Açık Kapı birimi, vatandaşlardan gelen her türlü bilgiyi kayıt altına alıp başvuruları ilgili birimlere göndererek takibini gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

Belediye otobüsleri ne zamana kadar ücretsiz Konya?

Konya Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs salgını sürecinde şehir genelindeki tüm resmi ve özel sağlık kurumlarında çalışan sağlık personeline yönelik başlattığı otopark ve toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanım hizmetini 30 Haziran tarihine kadar uzattı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Sosyal kart nerede kullanabilirim?

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sosyal Kart ile ihtiyaç sahipleri anlaşmalı market şubelerinden alışveriş yapabiliyor.

2021 Sosyal yardım kartı limiti ne kadar?

İBB sosyal yardım kartı limiti, ₺ arasındadır. Bu limit üzerinde kişinin maddi durumu yani alım İhtiyaç sahibinin alım gücüne göre de bu limit artırılabiliyor.

Öğrenci kartı ne kadar?

İSTANBULKART TAM VE ÖĞRENCİ ÜCRETLERİ 2021 Uygulamaya konulan yüzde 15'lik zamla 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,025 TL'ye, 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL'ye çıktı. Aylık akbil de olarak bilinen 275 lira olan tam mavi kart 317 lira, 50 lira olan öğrenci kartı 57 liradan satılacak.

Açıkkapı gov nedir?

Açık Kapı projesi ile vatandaşın valiliklere olan taleplerinin elektronik ortamda kayıt, takip ve sonuçlandırılma işlemleri gerçekleştirilmektedir. Uygulama sayesinde vatandaşlar, 17 başlık ve 322 konudan seçtikleri taleplerini doğrudan valilik bünyesinde oluşturulan Açık Kapı Masalarına iletebilmektedir.

Konya Sağlık çalışanlarına otobüs ne zamana kadar ücretsiz 2021?

Virüsün yayılma hızının en fazla olduğu Mart ayında sağlık çalışanları için başlatılan ücretsiz ulaşım ve otopark kararı 30 Haziran tarihine kadar devam edecek.

Konya 15 Temmuz otobüsler Ücretsiz mi?

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüs ve tramvayların sefer sayıları artırılacak; otobüs ve tramvaylar 15 Temmuz Pazartesi 08.00 ile 16 Temmuz Salı 08.00 arası ücretsiz olarak hizmet verecek.