Spirulina tablet ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Spirulina tablet ne için kullanılır?
  2. Spirulina Ersağ Nasıl Kullanılır?
  3. Spirulina Nedir Ogansia?
  4. Spirulina kaç mg alınmalı?
  5. Ersağ spirulina nedir ne işe yarar?
  6. Spirulina tozu ne kadar tüketilmeli?
  7. Ersağ kara mürver faydaları nelerdir?

Spirulina tablet ne için kullanılır?

Spirulina, besin takviyesi olarak kullanılan mavi-yeşil bir alg türüdür. Yüksek oranda protein, doğal demir, B vitamini, ve beta karoten dahil birçok vitamin ve mineral içerir. Antioksidanlar, esansiyel amino asitler, klorofil ve phycocyanobilin (fikosiyanin) içeren spirulina, vegan diyetlerinde yaygın olarak yer alır.

Spirulina Ersağ Nasıl Kullanılır?

Ersağ Spirulina, takviye edici gıda olarak üretilmektedir. Ersağ Spirulina içeriğinde dolgu ve katkı maddesi bulunmamaktadır. Ürünün içeriği, ürün bileşenleri tablosunda yer almaktadır. Önerilen Kullanım Şekli: Gıda takviyesi olarak yetişkinler için günde 3 tane kapsül bol su ile alınması tavsiye edilir.

Spirulina Nedir Ogansia?

Ogansia spirulina tablet Spırulına takviye edici gıda spirulina, mavi-Yeşil algler olarakbilinen ve asırlardır tüketilen, suda yaşayan mikroskobik bir yosundur. Geçmişi 1500'lü yıllara dayanmaktadır. Gıda takviyesi olarakkullanılan spirulina ise özel olarak yetiştirilir, bu şekilde zehirli atıklarvb.

Spirulina kaç mg alınmalı?

Spirulina'nın belli bir takım hastalıklarda faydası vardır. Ancak bu, tek başına iyileştici özelliği vardır, anlamına gelmez. 2000-3000 mg arasında günlük kullanımı yeterlidir. 500mg lık tabletler halindedir. Gün içinde 4 ya da 5 kez alınabilir, ancak, kullanma talimatı mutlaka incelenmelidir.

Ersağ spirulina nedir ne işe yarar?

Spirulina içerdiği organik demir ve kalsiyum sayesinde sağlıklı kemik,sinir,kan ve kas dokusuna etkili bir destektir. Vücuda tokluk hissi veren fenilalalin amino asidi içerdiği, kolesterol içermediği ve düşük miktarda doymamış yağ içerdiği için kilo vermek için kullanılır, zayıflamaya yardımcı olur.

Spirulina tozu ne kadar tüketilmeli?

Sağlıklı bir birey için 1 yemek kaşığı ya da 1 kapsül olarak kullanılması tavsiye edilmektedir. Doktor gözetiminde kullanılması en doğru seçenek olur. Spirulina idrar söktürücü özelliğe sahip olduğu için yan etkisi olarak baş ağrısı ya da sindirim sistemi bozukluğuna neden olabilir.

Ersağ kara mürver faydaları nelerdir?

Kara mürverin içeriğinde C vitamini, B6 vitamini ve demir bulunmaktadır. İçerisinde bol miktarda antioksidan içeren kara mürver ise bağışıklığı güçlendirici etkisiyle biliniyor. Antioksidan bir madde olan flavonoitlerden zengindir. Koyu mor rengi yüksek antioksidan özelliğinden kaynaklanır.