Anadolu Jet EMD nedir?

İçindekiler:

  1. Anadolu Jet EMD nedir?
  2. AnadoluJet uçakta ikram var mı?
  3. Uçak biletinde check in ne demek?
  4. Uçakta ekonomi sınıfı ne demek?

Anadolu Jet EMD nedir?

Elektronik Çeşitli Belge (EMD), ücret kullanımının satışını ve izlemenizi sağlar, örneğin, limit üstü bagaj ücretleri, çeşitli ücretler, ceza masrafları, artık değer, lounge erişim ücretleri vb. EMD bir bilet dışında tahsil edilen tüm ücretler için tek çözümdür.

AnadoluJet uçakta ikram var mı?

Uçuş süresi 2 saatin üzerinde olan uçuşlarımızda ücretsiz olarak sandviç, paketli kek, meyve suyu ve su ikramı yapılacaktır. Uçuş süresi 2 saatin altında olan uçuşlarımızda temasın azaltılması adına ikram olarak sadece paketli su servis edilecektir.

Uçak biletinde check in ne demek?

Check-in işlemi havaalanında bagaj verme ve bilet kontrol işleminden geçme olayıdır. Misafirlerimiz havaalanına gitmeden önce flypgs.com'dan Check-in sekmesinden Rezervasyon (PNR) Numarası ve ad- soyadınızı girerek işleminizi yapabilirsiniz.

Uçakta ekonomi sınıfı ne demek?

Ekonomi sınıfı, ucuz uçak biletleri ile hava yolu seyahatini mümkün kılan bir uçuş paketidir. ... Business class sınıfında daha fazla bagaj hakkı, yeme içme ikramı (hava yolu firmalarında göre opsiyonel olmak üzere), lounge hizmetler ve daha geniş koltuklar bulunur. Ekonomi sınıfında bu tür ayrıcalıklar bulunmaz.