Astım hastaları hostes olabilir mi?

İçindekiler:

  1. Astım hastaları hostes olabilir mi?
  2. Hosteslik için göz numarası kaç olmalı?
  3. THY kapalı hostes alıyor mu?
  4. Hostes olmak için nereye başvurulur?
  5. Göz ameliyatı olanlar pilot olabilir mi?

Astım hastaları hostes olabilir mi?

Sivil havacılık sağlık kurallarına göre kabin ekibi adaylarında görevlerini kolaylıkla uygulamalarını engelleyecek konjenital ya da edinsel bir solunum sistemi hastalığı bulunmamalıdır.

Hosteslik için göz numarası kaç olmalı?

c) Kardiyorespiratuvar fonksiyonların normal olması, ç) Merkezi sinir sisteminin normal olması, d) Gözlüklü ya da gözlüksüz en az 6/9 görme keskinliğine sahip olması, Page 3 Kabin Ekibi Üyeleri Sağlık Kontrollerine İlişkin Esas Ve Usuller Talimatı (SHT OPS-SAĞLIK) 3 e) Yeterli işitmeye sahip olması, f) Kulak, burun ve ...

THY kapalı hostes alıyor mu?

THY YÖNETMELİKTEN ÇIKARTMIŞTI Ardından da THY'nin yer hizmetlerini veren TGS şirketinde gerçekleştirilen düzenleme ile türban üniformaya girmişti. Ancak kabin memurların uçuşlarda türban takmasına izin verilmiyor.

Hostes olmak için nereye başvurulur?

BAŞVURU ŞEKLİ VE İZLENECEK YOL; Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana internet ortamında, THY A.O. resmi web sitesi www.thy.com üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Yukarıdaki şartları taşımayanların ve internet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru yapanların başvurusu kabul edilmeyecektir.

Göz ameliyatı olanlar pilot olabilir mi?

Sağ ve sol göz numaraları eşit olmayan pilot adayları için ise her iki gözün numaraları arasındaki fark, 2 dereceyi aşarsa pilot olmak maalesef imkansız hale geliyor! Renk körlüğü ve keratokonus rahatsızlıkları da pilot olmak için bir engel!