Akyudum su nereden çıkarılıyor?

İçindekiler:

  1. Akyudum su nereden çıkarılıyor?
  2. Taşkesti su kaynağı neresi?
  3. Aytaç Su ne kadar?
  4. Fuska su nereden çıkıyor?
  5. Taşkesti su nasil bir su?
  6. Taşkesti su sağlıklı mı?

Akyudum su nereden çıkarılıyor?

1994 yılında yerel müteşebbisler tarafından kurulmuş, 30.06.1997 tarihinde YİMPAŞ HOLDİNG bünyesine katılmıştır. Sakarya İli Hendek İlçesi'nde bulunan kaynağımız, 2008 yılına kadar Doğal Kaynak Suyu olarak ambalajlanmış, 2008 yılı Mart ayında, Sağlık Bakanlığı tarafından “Doğal Mineralli Su” olarak tescillenmiştir.

Taşkesti su kaynağı neresi?

Taşkesti” olarak tanımlanabilir. Bolu Taşkesti beldesi Karaçomak yaylasında kurulan Taşkesti Doğal Mineralli Su, doğanın içerisinden el değmeden ambalajlanarak tüketiciye ulaştırılır. Sağlık Bakanlığı'nca içerdiği mineraller sebebiyle doğal kaynak suyu olmanın dışında 'Doğal Mineralli Su' olarak adlandırılıyor.

Aytaç Su ne kadar?

Aytaç su - Aytaç 19 lt damacana su fiyatı 7.00 tl dir. | Facebook.

Fuska su nereden çıkıyor?

FUSKA DOĞAL KAYNAK SUYUNUN ÖZELLİKLERİ SU REZERVLERİ (Kaynaklar): FUSKA Doğal Kaynak Suyu yılın beş ayı karla kaplı olan Sapanca´nın yüksek dağlarından gelmektedir. İnsan faktöründen kirlenme rıskı olmayan FUSKA Doğal Kaynak Suyu canlı için yaşamsal önem arz eden zengin minareller içermektedir.

Taşkesti su nasil bir su?

NEDEN TAŞKESTİ SU?Doğal Mineralli Su Çünkü Taşkesti suyun en doğal hali. Pırıl pırıl bir kaynaktan el değmeden doğal mineralli olarak üretime alınan ve sizlere ulaştırılanTaşkesti Su, Sağlık Bakanlığınca içerdiği mineraller ve kalsiyum sebebiyle içme suyunun dışında 'Doğal Mineralli Su' olarak adlandırılıyor.

Taşkesti su sağlıklı mı?

Bu yüzden, modern tesisiyle, kaynağından doğal yapısı bozulmadan, mineral dengesi değiştirilmeden üretilen Taşkesti Su Sağlık Bakanlığı'nca “doğal mineralli su” olarak tescil edildi. Suyun en minerallisi, en sağlıklısı ve lezzetlisi Taşkesti Doğal Mineralli Su doğanın derinliklerinden sofralarımıza geliyor.