Igdaş faturamı nasıl görebilirim?

İçindekiler:

  1. Igdaş faturamı nasıl görebilirim?
  2. Fatura No nerede yazar Igdaş?
  3. Doğalgaz faturası yazılmadı ne yapmalıyım?
  4. Doğalgaz sözleşme numarası nerede yazar?
  5. Doğalgaz faturası ödeme sözleşme numarası nerede yazar?
  6. Doğalgaz sözleşme no nerede yazıyor?
  7. İGDAŞ kaç taksit yapıyor?

Igdaş faturamı nasıl görebilirim?

Aşağıdaki bağlantı ile İGDAŞ Online İşlemler sayfasına erişebilir ve e-devlet şifreniz ile sisteme giriş yapabilirsiniz. Yukarıdaki sayfaya E-devlet şifreniz ile girdikten sonra “Tüm İşlemler”e tıklayınız. Sıradaki sayfada Faturalar Bölümünde” son faturanızla ilgili bilgileri görebilirsiniz.

Fatura No nerede yazar Igdaş?

Doğalgaz faturasında tesisat no, isim soyisim ve adres gibi bilgilerin hemen altında, ödenecek tutarın hemen üstünde yer alıyor.

Doğalgaz faturası yazılmadı ne yapmalıyım?

"Doğalgaz faturası gelmedi ne yapmalıyım?" diye soruyorsanız hemen yanıtlayalım. Doğalgaz faturası gelmeyen kimseler, tesisat numaraları ile birlikte İGDAŞ veznelerine müracaat edebiliyor.

Doğalgaz sözleşme numarası nerede yazar?

İGDAŞ fatura ödeme ve online borç sorgulama işlemleri için sözleşme numaranızı yukarıdaki sorgulama alanına girmeniz gerekmektedir. İGDAŞ faturanızda Sözleşme Hesabı alanında yazan 12 haneli sözleşme numarası sizin sözleşme numaranızdır.

Doğalgaz faturası ödeme sözleşme numarası nerede yazar?

Sözleşme Numaranız Faturanızın Sol Üst Tarafında 500 ile Başlayan 12 Haneli Numaradır. Anında igdaş faturanızı ödeme veya borcunuzu öğrenmek için online olarak yukarıdaki fatura ödeme ve sorgulama formunu kullanabilirsiniz.

Doğalgaz sözleşme no nerede yazıyor?

Abone (tesisat) numarası faturanın başında yer alır. Sayaç numarası da fatura da gösterilir. Doğal gaz abone no ya da tesisat no borç sorgulama, abonelik başvurusu, fatura ödeme gibi işlemlerde tüketici için vageçilmez bir bilgidir.

İGDAŞ kaç taksit yapıyor?

İGDAŞ'ın gecikmiş fatura borçlarını 10 aya kadar taksitle ödeme imkânı veren kampanyası, zorlu pandemi koşullarında abonelerine nefes aldıracak… Kampanyayla birlikte, gecikmiş fatura borçlarına vade farkı olmaksızın kredi kartıyla 10 taksitte ödeme imkânı getiriliyor.