Milli Savunma Üniversitesinden mezun olunca ne olur?

İçindekiler:

  1. Milli Savunma Üniversitesinden mezun olunca ne olur?
  2. Hava Harp Okulu için kaç net gerekir 2021?
  3. Hava Harp Okulu kaç yaşında gidilir?
  4. MSÜ sınavı ne zaman 2021 ücreti?

Milli Savunma Üniversitesinden mezun olunca ne olur?

Mezun olan bütün öğrenciler subay diploması ile birlikte uluslararası geçerliliği olan bir lisans programının diplomasını da almaktadır. MSÜ KHO lisans programlarını başarıyla bitiren Harbiyeliler, lisansüstü öğrenimlerine yurt içinde ve yurt dışındaki üniversitelerde devam edebilmektedir.

Hava Harp Okulu için kaç net gerekir 2021?

Hava Harp Okulunu Kaç Net İle Kazanılır? [KADIN] Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu sayısal puan türüne göre öğrenci alım yapmaktadır. 2021 MSÜ Hava Harp Okulu kadın adaylar için taban puan 357,93 sayısal puan olarak kapatmıştır.

Hava Harp Okulu kaç yaşında gidilir?

3) Gün ve aya bakılmaksızın Harp Okulları için en fazla 20 (yirmi) yaşında olmak, Astsubay Meslek Yüksekokulları için en fazla 21 (yirmibir) yaşında olmak. Yaş hesabı, içinde bulunulan yıldan doğum yılı çıkarılarak hesap edilecektir.

MSÜ sınavı ne zaman 2021 ücreti?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) açıkladığı sınav takvimine göre, MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'nın 2021 etabı geç başvuruları 3 Mart'ta alınacak. Söz konusu başvuru, aynı gün 23:59'da sona erecek. MSÜ sınav ücreti 2021 yılı için 110,00 TL olarak açıklandı.