Akne için hangi sabun?

İçindekiler:

  1. Akne için hangi sabun?
  2. Akne sabunu neye iyi gelir?
  3. Akne ve sivilcelere hangi sabun iyi gelir?
  4. Gam sivilce sabunu nasıl kullanılır?
  5. Gam sabun ne işe yarar?

Akne için hangi sabun?

Kükürt Sabunu Antiseptik ve antibakteriyel özelliği ile ciltteki mikropları giderir ve sivilceleri kurutur. Düzenli kullanımda ciltteki sivilce ve yağlanma probleminin tamamen önüne geçen kükürt sabunu aynı zamanda egzama, mantar ve sedef gibi hastalıkların da iyileşmesine yardımcı olur.

Akne sabunu neye iyi gelir?

Kükürt sabunu ciltteki ölü deriyi atacaktır. Bu şekilde vücuttaki tüm akneler, kusurlar ve ölü deriler de giderilebilir. Kerolitik etkisi olan kükürt sabunu sivilceleri ve akneleri de kurutur. Düzenli kükürt sabunu kullanımı sayesinde ciltteki yağ salgısı da azalacaktır.

Akne ve sivilcelere hangi sabun iyi gelir?

Çay Ağacı Sabunu Güçlü bir akne ve sivilce karşıtıdır. Şiş, kızarık sivilce ve aknelere karşı etkilidir. Cildin yağ dengesini koruyarak cildi yumuşatır. Nem dengesi korur ve deriyi besler.

Gam sivilce sabunu nasıl kullanılır?

Ürün Bilgileri
  1. GAM T.T SABUN Sivilce ve Akne Sabunu ? ...
  2. Çay ağacı yağı, bisabolol KULLANIM TALİMATLARI: Yüzünüzü veya kullanım ihtiyacınıza göre vücudunuzu ıslatıp Gam T.T sabun ile nazikçe köpürtün, sonrasında iyice durulayın. ...
  3. Gam T.T Krem ile birlikte kullanmanızı tavsiye ederiz.
Daha fazla öğe...

Gam sabun ne işe yarar?

GAM T.T SABUN Sivilce ve Akne Sabunu​ Yağlı ve problemli ciltler için temizleme sabunu. GAM T.T Sabun, yağlı cildin görünümünü düzeltmeye yardımcı çay ağacı yağı ve bisabolol ile formüle edilmiş olup , cildin sağlıklı ve temiz kalmasına yardım eder.