Arayana dinlet nasıl yapılıyor?

İçindekiler:

  1. Arayana dinlet nasıl yapılıyor?
  2. Çalarken Dinlet nasıl ayarlanıyor?
  3. Türk Telekom çalarken dinlet numarası kaç?
  4. Vodafone çalarken dinlet numarası kaç?
  5. Vodafone çalarken dinlet ücreti ne kadar?

Arayana dinlet nasıl yapılıyor?

Önce abone olarak dilediğiniz ÇalarkenDinlet müziği ya da melodisini seçmelisiniz. Abone olmak için; DINLET yazıp 2200'a ücretsiz SMS gönderebilirsiniz.

Çalarken Dinlet nasıl ayarlanıyor?

"Çalarken Dinlet" servis sayfasına buradan ulaşabilir, dilerseniz Turkcell şifrenizle giriş yaparak aboneliğinizi gerçekleştirebilirsiniz. Detaylı bilgi almak ve hemen abone olmak için tıklayın. Ayrıca, dilerseniz Çalarken Dinlet abonesi olmak için DINLET yazıp 2222'ye SMS gönderebilirsiniz.

Türk Telekom çalarken dinlet numarası kaç?

Cep telefonunuzdan "999"u arayın.

Vodafone çalarken dinlet numarası kaç?

www.vodafone.com.tr adresindeki ArayanaDinlet sayfasından ücretsiz olarak satın alma yapabilir, satın almak istediğiniz ArayanaDinlet'in çeşitli mecralarda duyurulan SMS kodunu 7060'a gönderebilir, 7060 ArayanaDinlet Sesli Yanıt Sistemi menülerini kullanarak da ücretsiz olarak yeni ArayanaDinletler alabilirsiniz.

Vodafone çalarken dinlet ücreti ne kadar?

Ayrıca durum sıkıcı bir hal almaya başladı ise Numara Engelleme işlemi yapabilir veya Vodafone Türkiye Müşteri Hizmetleri ile konuyu görüşebilirsiniz. Arayana Dinlet servisi ilk 10 Gün için ücretsizdir. 10 günden sonra Normal Abonelik süreci başlamakta ve Aylık 2.5 TL servis ücreti alınmaktadır.