GÜBRETAŞ Fabrikası kimin?

İçindekiler:

  1. GÜBRETAŞ Fabrikası kimin?
  2. GÜBRETAŞ Genel Kurul 2021 ne zaman?
  3. GÜBRETAŞ hangi ülkenin?
  4. Gübretaş Genel kurul ne zaman?
  5. Gübretaş Genel Müdürü kim?
  6. Ibrahim Yumakli Genel müdür?
  7. Metin Özyürek kimdir?

GÜBRETAŞ Fabrikası kimin?

Gübretaş'ın yüzde 75,95'i Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi'ne ait. Kalan kısmının yüzde 8,76'sı Oğuzhan Şahinkaya'ya, yüzde 15,29'luk kısmı ise halka açık ve diğer kişilere ait.

GÜBRETAŞ Genel Kurul 2021 ne zaman?

2020 yılı finansal ve operasyonel sonuçlarının değerlendirildiği GÜBRETAŞ'ın 69. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 8 Nisan 2021 tarihinde İstanbul'da gerçekleştirildi.

GÜBRETAŞ hangi ülkenin?

Gübre Fabrikaları Türk Anonim Şirketi (GÜBRETAŞ), tarım sektörüne kimyevi gübre girdisi tedarik ederek ülke tarımındaki kalite ve verimliliği artırmak amacıyla tarihli Bakanlar Kurulu kararıyla kuruldu. Türkiye'nin ilk kimyevi gübre fabrikası olan İskenderun'daki tesisleriyle 1954 yılında üretime başladı.

Gübretaş Genel kurul ne zaman?

Geçtiğimiz yılı üretim, satış, ihracat, konsolide ciro ve kârlılıkta şirket tarihinin rekorlarıyla tamamlayan GÜBRETAŞ'ın Olağan Genel Kurul Toplantısı, tarihinde yapılacak.

Gübretaş Genel Müdürü kim?

'dan bu yana GÜBRETAŞ'ta vekaleten Genel Müdürlük görevini de yürüten Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yumaklı, Yönetim Kurulu'nun tarihinde KAP'ta açıklanan kararıyla Genel Müdürlük görevine asaleten atandı.

Ibrahim Yumakli Genel müdür?

Gübretaş'a tarihinde Genel Müdür olarak atanan İbrahim Yumaklı, şirketten 2016 yılında ilk görevine başlamıştır. Ayrıca Genel Müdür Vekili ve İcracı Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başlayan Yumaklı evli ve iki çocuk babasıdır.

Metin Özyürek kimdir?

Gübretaş Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ve Etis Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürütmekte olan Metin ÖZYÜREK evli ve 2 çocuk babasıdır. 1981 yılında Sakarya'da doğdu. 2003 yılında Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olmuştur.