İşçi emeklisi ne kadar maaş alıyor?

İçindekiler:

  1. İşçi emeklisi ne kadar maaş alıyor?
  2. İşçi emekli maaşları ne zaman verilecek?
  3. Işçi emeklisi temmuzda ne kadar zam alacak?
  4. Emekli maaşları bayramdan önce ödenecek mi?
  5. SGK Malulen emekli maaşı ne kadar 2021?

İşçi emeklisi ne kadar maaş alıyor?

EMEKLİ MAAŞLARI NE KADAR OLDU? En düşük işçi emeklisinin aylığı 8,45 enflasyon zammıyla bin 567 TL'ye yükseldi. En düşük esnaf emeklisinin aylığı bin 911 TL'ye yükseldi. En düşük çiftçi emeklisinin aylığı bin 802 TL'ye çıktı.

İşçi emekli maaşları ne zaman verilecek?

Bilgin, emekli ve hak sahiplerinin Kurban Bayramı ikramiyeleri ile birlikte zamlı olarak emekli aylıklarının SSK emeklileri için 13-14 Temmuz tarihleri arasında, Bağ-Kur emeklileri için de 16 Temmuz'da hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Işçi emeklisi temmuzda ne kadar zam alacak?

Maaş artışlarının son 6 aylık TÜFE'ye göre belirlendiğini belirten zengin, "Bu çerçevede, memurların ve memur emeklilerinin temmuz ayı maaş artışları 8,45, yine Bağ-Kur ve SSK emeklilerinin de maaş artışları yüzde 8,45 oranında olacak." dedi.

Emekli maaşları bayramdan önce ödenecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Emeklilerimizin temmuz ayı emekli aylıkları ile bayram ikramiyelerini kurban bayramı öncesinde ödeyeceğiz. Aylıklarında Ocak - Temmuz dönemi TÜFE oranını baz alarak yüzde 8,45 oranında artış yapıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

SGK Malulen emekli maaşı ne kadar 2021?

Malulen emeklilik maaşı 2021 yılında en düşük sınır için 1700 TL olarak belirlenmiştir. Geçmiş yıl 1600 TL olan malulen emekli maaşı, bu sene 100 TL zam aldı.