Kablolu TV aboneliği nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Kablolu TV aboneliği nasıl iptal edilir?
  2. Kablonet nasıl kapatılır?
  3. Kablonet modem iadesi nasıl yapılır?
  4. Kablonet nereye şikayet edilir?
  5. Güvenli internet nasıl devre dışı bırakılır?
  6. Taahhüt bitince paket devam eder mi?
  7. Taahhüt bitince modem ne olur?

Kablolu TV aboneliği nasıl iptal edilir?

Uydunet (Kablonet) aboneliği nasıl iptal edilir? Abonelik iptalini, Türksat. İl Müdürlüklerine ve Türksat İş Ortalklarına şahsen giderek veya İl Müdürlüklerine faks göndererek yapabilirsiniz.

Kablonet nasıl kapatılır?

Kablonet evde internet aboneliği kapattırma işlemlerini başlatmak için bulunduğunuz ildeki Türksat A.Ş müdürlüklerine giderek ya da Fax çekerek veya bölgedeki abonelik merkezlerine giderek aboneliği kapatabilirsiniz.

Kablonet modem iadesi nasıl yapılır?

Kablonet Modem İade konusunda detaylı bilgi için aşağıdaki telefon numarasını arayabilirsiniz. * Modem gönderilerinizi PTT Şubelerinden yaparken 5 gönderi koduyla yollayınız. Not: Kiralık modem iadelerinizi iptal işlemini yaptığınız abone merkezlerine iptal sırasında elden teslim etmeniz gerekmektedir.

Kablonet nereye şikayet edilir?

Bunun için Kablonet destek veya Kablonet çağrı merkezi numarası olarak da bilinen 126 veya 4444 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Güvenli internet nasıl devre dışı bırakılır?

6606 SMS Kanalı Güvenli İnternet Hizmeti Aile Profili için "aile", Çocuk Profili için "cocuk", hizmeti devre dışı bırakmak için "iptal" yazıp 6606'ya gönderebilirsiniz. 1 mesaj ücreti alınmaktadır.

Taahhüt bitince paket devam eder mi?

Konuyla ilgili açıklama yapan Yılmaz, "Taahhütlü aboneliklerde, taahhüt süresi bitmeden bir fatura dönemi öncesi tüketicinin bilgilendirilmesi zorunludur. ... Artık abonelik süreleri bittiğinde, tüketiciler aynı fiyat tarifesiyle paket kullanımına devam edebilecek.

Taahhüt bitince modem ne olur?

Modemlerin ücretleri sözleşmenin ücretine dahil ediliyor. Abonelik taahhüt süresi biten kişi için hiçbir ücret talep edemezler. Abonelik taahhüt süresi devam edip kapatmak isteyen kişiler ise cayma bedeli ve kalan modem ücretini ödemek zorundalar.