Önder Özen Beşiktaşta ne zaman çalıştı?

İçindekiler:

  1. Önder Özen Beşiktaşta ne zaman çalıştı?
  2. Önder Özen Fenerbahçede ne zaman çalıştı?
  3. Önder Özen ne iş yapıyor?
  4. Zeki Önder Özen hangi takımlı?
  5. Önder Özen kaç yaşında?
  6. Önder Özen Kimdir?
  7. Zeki Uzundurukan hangi takımı tutuyor?
  8. Levent Özçelik hangi takımı tutuyor?
  9. Metin Tekin hangi kanalda yorumculuk yapıyor?
  10. Mustafa Göksu hangi takımı tutuyor?
  11. Metin Tekin şimdi ne yapıyor?
  12. Spor yorumcusu Zeki Uzundurukan kimdir?

Önder Özen Beşiktaşta ne zaman çalıştı?

Önder Özen
Kişisel bilgileri
2009-2010Hacettepe
2010-2011Polatlı Bugsaşspor
2013-2014Beşiktaş (Futbol Direktörü)
2015Kasımpaşa
14 satır daha

Önder Özen Fenerbahçede ne zaman çalıştı?

Lig takımı olan Eskispor'un ilk yarısında genç takım antrenörü olarak görev yapmıştır. 2001-2002 sezonunun 2. yarısından itibaren ise Fenerbahçe'de görev yapmaya başlamıştır ve tarihinden, 19 Haziran 2009 tarihine dek Fenerbahçe A2 ve Fenerbahçe takımında antrenörlük yapmıştır.

Önder Özen ne iş yapıyor?

Futbolcu Antrenör Önder Özen/Meslekleri

Zeki Önder Özen hangi takımlı?

Beşiktaş klubünün futbol direktörü olmuştur.

Önder Özen kaç yaşında?

51 yaşında () Önder Özen/Yaş

Önder Özen Kimdir?

1976 yılına İstanbul'da doğan Özden, 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. 1997 yılı ila 2006 yılları arasında çeşitli hukuk bürolarında serbest avukat olarak çalışmıştır. 1999 yılından bu yana Fikri Haklar Hukuku alanında çalışmalarına devam etmektedir.

Zeki Uzundurukan hangi takımı tutuyor?

Önceleri Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yapan Zeki Uzundurukan A Spor'da futbol yorumculuğu da yapıyor. Zeki Uzundurukan'ın hangi takımı tuttuğu hakkında bilgi bulunmamaktadır. Fakat Trabzonlu olması sebebiyle Trabzonspor'u tuttuğu tahmin edilmektedir.

Levent Özçelik hangi takımı tutuyor?

Son olarak TRT'nin 2018 Dünya Kupası anlatım kadrosunda yer aldı. Levent Özçelik son olarak EURO 2020 spikerleri arasında yer aldı. Levent Özçelik hangi takımlı? Levent Özçelik koyu bir Galatatasaray taraftarıdır.

Metin Tekin hangi kanalda yorumculuk yapıyor?

Metin Tekin, , İzmit doğumludur. Sağ açık mevkinde forma giymiş ve Sarı Fırtına lakaplı efsane olmuş ünlü millî eski futbolcu ve teknik direktördür. Halen NTV Spor'da futbol yorumcusu olarak görev yapmaktadır.

Mustafa Göksu hangi takımı tutuyor?

1980 doğumlu olan Mustafa Göksu, 2020 yılı itibarıyla 40 yaşındadır. Mustafa Göksu 1.74 metre boyunda, 84 kilo ve ikizler burcudur. Evli ve iki kız çocuk sahibidir. Tüm ailesi Galatasaraylı olup, kendisi Konyasporlu, eşi ise Fenerbahçelidir.

Metin Tekin şimdi ne yapıyor?

Metin Tekin, , İzmit doğumludur. Sağ açık mevkinde forma giymiş ve Sarı Fırtına lakaplı efsane olmuş ünlü millî eski futbolcu ve teknik direktördür. Halen NTV Spor'da futbol yorumcusu olarak görev yapmaktadır.

Spor yorumcusu Zeki Uzundurukan kimdir?

Zeki Uzundurukan Trabzon, Beşikdüzü doğumludur. Zeki Uzundurukan, Fotomaç gazetesi genel yayın yönetmenliği yapmaktadır. Önceleri Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yapan Zeki Uzundurukan A Spor'da futbol yorumculuğu da yapıyor.