Galatasaray biletleri nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Galatasaray biletleri nereden alınır?
  2. GS PSV bilet nereden alınır?
  3. Galatasaray PSV maçı biletleri ne zaman satışa çıkıyor?
  4. Galatasaray Alanyaspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkıyor?
  5. Galatasaray kartı nasıl alınır?
  6. Galatasaray biletleri ne zaman satışa çıkacak?
  7. Galatasaray PSV biletleri ne kadar?
  8. Beşiktaş Maç bileti nereden alınır?
  9. Taraftar kartı nasıl alınır?
  10. Passolig ne kadar sürede çıkar?

Galatasaray biletleri nereden alınır?

Passolig kartı olmayan taraftarlarımız passolig.com.tr adresinden başvuru yaptıktan sonra bilet satın alabilirler.

GS PSV bilet nereden alınır?

Maç, sosyal mesafe kurallarına göre ayarlanan oturma düzeni ile gerçekleşecektir. Passolig kartı olmayan taraftarlarımız passolig.com.tr adresinden başvuru yaptıktan sonra bilet satın alabilirler.

Galatasaray PSV maçı biletleri ne zaman satışa çıkıyor?

Galatasaray, PSV maçıyla birlikte uzun bir aradan sonra taraftarlarına kavuşacak. Galatasaray, PSV maçıyla birlikte uzun bir aradan sonra taraftarlarına kavuşacak. 28 Temmuz'da Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Hollanda ekibini konuk edecek olan sarı-kırmızılı kulüp, maçın biletlerini 18 Temmuz'da satışa sunacak.

Galatasaray Alanyaspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkıyor?

Maçın biletleri 17 Eylül Cuma günü saat: 21:00'da passo.com.tr adresinden satışa sunulacak. 17 Eylül Cuma günü saat 21:00'da, 2019-2020 sezonu kombine sahiplerine, Bonus kart ve GS Mobile sahiplerine; 18 Eylül Cumartesi günü saat 14:00'da sadece GS Logolu passolig kartlarına satışa çıkacaktır.

Galatasaray kartı nasıl alınır?

Kombine alacak taraftarlarımıza özel olarak sunulan ve üzerinde kombine bilgilerinizin yazılı olduğu Passolig Galatasaray Kombine Kart'a https://www.passolig.com.tr/uye-ol adresinden başvurabilirsiniz.

Galatasaray biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Bilet 14 Eylül Salı günü saat 11.00'de 2019-2020 sezonu kombine sahiplerine; 15 Eylül Çarşamba ise 11.00'de genel satışa sunulacak. Bilet fiyatları şu şekilde: HASRET BİTİYOR!

Galatasaray PSV biletleri ne kadar?

GALATASARAY - PSV MAÇI BİLETLERİ NE KADAR? Galatasaray, PSV maçının biletlerini genel satışa çıkarttı. Passolig sahipleri, 750, 500, 400, 2 TL'den bilet satın alabilecekler.

Beşiktaş Maç bileti nereden alınır?

Biletimi nereden satın alabilirim? Yurt dışı deplasman biletlerinin tek satış kanalı, bilet.bjk.com.tr bilet satış platformumuzdur. Kulüp binamızdan bilet satışı yapılmamaktadır.

Taraftar kartı nasıl alınır?

Nasıl Dijital Taraftar Kart Alırım? İster taraftarkart. fenerbahce.org web sayfasında kayıt adımlarını tamamlayarak ister 3 operatörden 6662 kısa numarasına TARAFTARKART, FENERBAHCE ya da FBSK yazıp SMS göndererek kolayca Dijital Taraftar Kart alabilirsiniz.

Passolig ne kadar sürede çıkar?

Passolig Kartınız, kurye firmasına iletildikten sonra ortalama 15 gün içerisinde kartınız teslim edilecektir. Başvurunuzun durumunu TC Kimlik ve Cep telefonu numaranız ile başvurularım başlığı üzerinden web sitemize giriş yaparak takip edebilirsiniz.