Adrese teslim edilmeyen kargo ne olur?

İçindekiler:

  1. Adrese teslim edilmeyen kargo ne olur?
  2. Kargo ile ilaç gönderilir mı?
  3. PTT Kargo ile nasıl gönderilir?
  4. PTT kargo göndermek için ne gerekli?

Adrese teslim edilmeyen kargo ne olur?

Adreste alıcının olmaması durumunda, adrese kargoyu getirdiğimize dair ihbar notu bırakılır ve kargo şubeye geri getirilir. Şubeye geri getirilen kargolar 3 iş günü içerisinde alıcı tarafından şubemize gidilerek teslim alınmalıdır. Aksi takdirde göndericinin bilgisi dahilinde kargo çıkış şubesine iade edilir.

Kargo ile ilaç gönderilir mı?

İlaçların gümrüklerden geçmesi için mutlaka bu standartlara uyulmalıdır. Yurtdışına ilaç gönderme konusunda geldiğimizde ise yurtdışı kargo ile ilaç dahil her şey gönderilebilmektedir. Yukarıda belirttiğimiz gibi gerekli belgeler ışığında her türlü kargonuzu kolaylıkla gönderebilirsiniz.

PTT Kargo ile nasıl gönderilir?

PTT işyerlerinde kargo göndermek oldukça kolaydır. TC Kimlik Numarasını gişe görevlisine söylemek yeterlidir. Kargo, aynı gün veya ilk posta ile sevk edilir. Varış adresi Türkiye'nin diğer ucu olsa dahi kargo, en hızlı ve güvenli şekilde alıcısına teslim edilir.

PTT kargo göndermek için ne gerekli?

Kargo gönderimi esnasında bazı bilgiler gerekmektedir. Bunlar; alıcının adı, soyadı, adresi ve telefon numarası gibi bilgilerdir. Bunların yanı sıra gönderim gerçekleştirecek kişinin isim, soy isim, adres ve telefon numarası bilgileri de gereklidir.