Brad Pitt nasıl ünlü oldu?

İçindekiler:

  1. Brad Pitt nasıl ünlü oldu?
  2. Brad Pitt Oscar ödülü aldı mı?
  3. Brad Pitt hangi filmle Oscar aldı?
  4. Johnny Depp Oscar ödülü aldı mı?
  5. Brad Pitt ingiliz mi?
  6. Michael Pitt Brad Pitt kardeş mı?
  7. Brad Pitt boyu kaç cm?

Brad Pitt nasıl ünlü oldu?

Pitt, Fight Club (1999) adlı kült film ve soygun filmi Ocean's Eleven (2001) ile devam serisi, Ocean's Twelve (2004) ve Ocean's Thirteen (2007) filmlerinde rol aldı. En büyük gişe başarıları, Ocean's Eleven (2001), Troy (2004), Mr. & Mrs.

Brad Pitt Oscar ödülü aldı mı?

Tanınmış birçok yapımda rol alan ABD'li aktör Brad Pitt, oyuncu olarak kariyerinin ilk Oscar ödülünü kazandı. Teşekkür konuşması için kürsüye çıkan Pitt, ABD Başkanı Trump'ın azil sürecine gönderme yaparak, "Konuşma yapmam için 45 saniyelik sürem var. Senato'nun John Bolton'a tanıdığı süreden daha fazla" dedi.

Brad Pitt hangi filmle Oscar aldı?

Akademi Ödülleri
YılKategoriFilm
2008En İyi Erkek OyuncuBenjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2011Moneyball
En İyi Film
201312 Yıllık Esaret

Johnny Depp Oscar ödülü aldı mı?

Karayip Korsanları başta olmak üzere bütün filmlerinde muazzam performans gösteren dünyanın en ünlü aktörlerinden Johnny Depp, ne yazık ki uzun yıllar geçmesine rağmen hala bir Oscar ödülü alamadı.

Brad Pitt ingiliz mi?

William Bradley Pitt (d. 18 Aralık 1963; Shawnee, Oklahoma, ABD) ABD'li oyuncu ve film yapımcısı. William Bradley Pitt, 1963 yılında Oklahoma'da dünyaya gelmiştir. Ebeveynleri; okulda danışman olan annesi Jane Etta ile kamyon şirketi işleten babası William Alvin Pitt'tir.

Michael Pitt Brad Pitt kardeş mı?

Michael Pitt, Brad Pitt ile ilgiliyse, çok uzaktan. Yine de Brad Pitt'in bir erkek kardeşi var ve şöhreti neredeyse iki kez Oscar kazanan seviyesinde olmasa da, hayırsever ve insancıl olarak biliniyor.

Brad Pitt boyu kaç cm?

1,8 m