Biorezonans zararlı mı?

İçindekiler:

  1. Biorezonans zararlı mı?
  2. Biorezonans eğitimini kimler alabilir?
  3. Biorezonans ile zayıflama nedir?
  4. Biorezonans ile sigara bırakma nasıl oluyor?
  5. Mora terapi nasıl yapılır?
  6. Biorezonans nasıl çalışır?
  7. Biyolojik rezonans nedir?
  8. Biossmart nedir?
  9. Trikombin nedir?
  10. Frekans tedavisi nedir?
  11. Frekans tıbbı nedir?
  12. Titreşim tıbbı nedir?
  13. Rezonans testi nedir?
  14. Fizik titreşim hareketi nedir?

Biorezonans zararlı mı?

Biorezonans yan etkileri Biorezonans tedavisinin yan etkileri; Bitkisel, kimyasal ya da sentetik herhangi bir ilaç takviyesi yapılmadığından herhangi bir yan etkisi de yoktur.

Biorezonans eğitimini kimler alabilir?

Cihaz sahibi olmayan kişiler de bu eğitime izleyici olarak katılabilmektedir. Bizimle iletişime geçip biorezonans pratik eğitimine katılabilirsiniz. Cihaz sahibi terapistlerin ayrıntılı cihaz kullanımına yönelik katılabileceği eğitimlerdir.

Biorezonans ile zayıflama nedir?

Biorezonans ile Fazla Kilolarınızdan Kurtulun İnsan bedeninin frekanslarını ölçme ve algılamada özel olarak geliştirilmiş biorezonans cihazı kullanılır. Bu cihazla uygulanan tedavi ile fazla kilolardan kurtulmak mümkün. Vücudumuzdaki tüm doku, organ, hücrelerin kendiliğinden doğal olarak yaydığı bir frekans vardır.

Biorezonans ile sigara bırakma nasıl oluyor?

Biorezonans sigara bırakma seansı rahat bir koltukta oturarak veya uzanarak uygulanabilir. Elimize ve vücuda uygulanan aparatlar ile cihazdan vücudumuza tedavi frekansları iletilmektedir. Terapi programları sayesinde cep telefonlarının yarattığı etkiler ortadan kalkıyor ve vücut enerjisinde bir dengelenme sağlanıyor.

Mora terapi nasıl yapılır?

Mora Terapi Nasıl Uygulanır? Tedavi kişinin oturduğu yerde yapılır. Kişi ellerinin içindeki ve ayaklarının altındaki altın kaplama elektrotlar yardımıyla cihazla temas haline girer.

Biorezonans nasıl çalışır?

Biorezonans bir enerji tıbbı yöntemidir. Biyofiziksel bir teknik olduğu için kimyasal ilaçlar kullanılmaz. Elektromanyetik frekanslarla uygulanmaktadır. Biorezonans cihazından yayılan elektromanyetik frekansın gücü bir cep telefonundan yayılanın binde biri kadardır.

Biyolojik rezonans nedir?

Biyomekanik rezonansmolekül, hücre veya dokunun benzer küçük bir ritmik uyarıyla periyodik uyarımı sonucu daha büyük boyuttaki titreşimleri üretebilecek şekilde tasarlanmıştır. Biyo zik uzmanları vücudu birbirine bağlı biyo-enerjik bir organizma olarak görmektedirler.

Biossmart nedir?

Biossmart akıllı biorezonans cihazı ile sigara bırakma programı birbirine eşlik eden 4 farklı metot uygulanarak yapılır. Cihazın hiçbir yan etkisi yoktur. Vücuda elektrik akımı, kimyasal ilaç, enjeksiyon, radyasyon vermeden sadece ses dalgası kullanılarak uygulanır.

Trikombin nedir?

Enerji: Trikombin, vücudun her organı, sistemi ve alt sistemi ile eşleştirdiğimiz belirli frekanslara dayanarak, bu frekansları kullanarak vücuttaki enerjiyi senkronize eder ve enerji alanını onarır. Bilgi: Homeostaz, hücre dışı gerçekleşen olaylar karşısında hücrenin kendi metabolizmasını koruma eğilimidir.

Frekans tedavisi nedir?

Titreşim tıbbında; frekans düzenini bozan elektromanyetik frekanslar belirlenir ve frekans cihazına transfer edilir. Bu yöntemle vücutta hastalık yapan frekansların fazları kaydırılır ve terapi alan kişiye iyileşme frekansı olarak geri verilir.

Frekans tıbbı nedir?

Frekans tıbbı, biorezonans, titreşim tıbbı, geleceğin tıbbı gibi tanımlar ile anılır. Hastalığın her zaman etmen maddesinin tespiti üzerine yoğunlaşılır ve bu etmenleri ortadan kaldırmayı amaçlar. Bu sistem Avrupa'da yaygın olarak kullanılmaktadır.

Titreşim tıbbı nedir?

Titreşim Tıbbı ya da biyofrekans terapileri, cihazlar yardımı ile canlı organizmada enerjetik ve frekans bazlı değişiklikler yapmayı amaçlayan ve yapılan terapilerin genel ismidir.

Rezonans testi nedir?

Akustik rezonans testi, çok çeşitli parçalara hızlı ve ucuz test imkânı sağlayan bir yöntemdir. Test parçasına uygun bir uyarı verildiğinde, belirli karakteristik modlarda ve frekanslarda titreşir. Bu titreşimler parçanın kendine ait bir özelliğidir ve bir mikrofon veya lazer vibrometre ile ölçülebilir.

Fizik titreşim hareketi nedir?

Titreşim, mekanik bir sistemdeki salınım hareketlerini tanımlayan bir terimdir. Bir başka ifadeyle, potansiyel enerjinin kinetik enerjiye, kinetik enerjinin potansiyel enerjiye dönüşmesi olayına titreşim (vibrasyon) denir. Titreşimin özelliğini, frekansı ve şiddeti belirler.