Kerevitaş ne is yapar?

İçindekiler:

  1. Kerevitaş ne is yapar?
  2. Kerevitaş Gıda satıldı mı?
  3. SuperFresh Ülker'in mi?
  4. Kervt hangi pazar?
  5. SuperFresh israil malı mı?

Kerevitaş ne is yapar?

Kerevitaş bugün, Bursa Akçalar'da 220.000 m²'lik bir sahada 62.000 m² kapalı alanda 5 ana işletmeden ( sebze-meyve, patates, unlu mamüller, ton balığı ve su ürünleri ) oluşan fabrikasında modern teknoloji ile üretim yapıyor. -18°C depolarda muhafaza edilen dondurulmuş ürünlerin dağıtımı 200'ün üzerinde araçla yapılıyor ...

Kerevitaş Gıda satıldı mı?

Kerevitaş, yılsonuna kadar tamamlanması beklenen anlaşmayla Besler'in satın alımı için 904,5 milyon TL ödeyecek. Kerevitaş yeni yapısıyla 2 milyar TL'ye yakın ciro büyüklüğüne sahip olacak ve Türkiye'nin halka açık en büyük ikinci gıda şirketi halini alacak.

SuperFresh Ülker'in mi?

Superfresh markası, Yıldız Holding bünyesindeki Ülker grubunun çoğunluk hissesine sahip olduğu Kerevitaş Gıda Sanayi bünyesindedir. SuperFresh markası ile 1990 yılından itibaren meyve-sebze, su ürünleri ve pizza çeşitleri üretilmeye başlandı.

Kervt hangi pazar?

Piyasa değeri 100 milyon liranın üzerinde olan Kerevitaş'ı Borsa İstanbul Ana Pazar'dan Yıldız Pazar'a aldı.

SuperFresh israil malı mı?

Superfresh markası, Yıldız Holding bünyesindeki Ülker grubunun çoğunluk hissesine sahip olduğu Kerevitaş Gıda Sanayi bünyesindedir. ... SuperFresh markasının helal sertifikası bulunmuyor.