Fethiye Çalış Plajı dalgalı mı?

İçindekiler:

  1. Fethiye Çalış Plajı dalgalı mı?
  2. Fethiye Çalış plajı güzel mi?
  3. Çalış plajında ne yapılır?
  4. Ölüdeniz dalgalı mı?
  5. Silivri aşıklar tepesi nerede?
  6. Fethiye merkezden Ölüdeniz Plajına nasıl gidilir?

Fethiye Çalış Plajı dalgalı mı?

Çalış Halk PlajıFethiye merkeze en yakın olan Çalış Plajı, kum ve ince çakıldan oluşan sahile sahiptir. Merkeze yakın olduğu için kalabalık olmaktadır. Öğleden sonra oldukça dalgalı olan deniz sabahları iyice sakin bir hal alır. Ayrıca sürekli aldığı esintiden dolayı denizi son derece serindir.

Fethiye Çalış plajı güzel mi?

Doğal güzellikleri ile kendine hayran bırakan Çalış Plajının denizi de berrak ve çok temizdir. Çalış Plajı'na çevre ilçelerden ve çevre illerden çok sayıda yerli turist gelmektedir. Diğer plajlara göre keşfedilmemiş ve bakir koyları bulunan Çalış Plajı, Şat Burnu'na da çok yakındır.

Çalış plajında ne yapılır?

Tuvalet, duş, kabin, şemsiye ve şezlongların da bulunduğu plajda, ücretsiz plaj olanakları ve sahil boyu kafe ve restoranlar yer alıyor. Özellikle gün batımı için kesinlikle ziyaret edilmesi gereken Çalış'ın sahili biraz taşlık olduğundan, varsa deniz ayakkabınızı yanınıza alabilirsiniz.

Ölüdeniz dalgalı mı?

Ölüdeniz (Fethiye) İsmi üzerinde Türkiye'nin en sakin denizlerinden biri. Göl gibi hiç dalga göremeyeceğiniz bir yer. Üstelik yeşillikler içerisinde tam bir doğa harikası. Ölüdeniz Tabiat Parkı olduğu için ücretli girişi var.

Silivri aşıklar tepesi nerede?

Asiklar Tepesi, seyir terası, Sancaktepe Mah., Mürsel Sok., Silivri, İstanbul, Türkiye - Yandex Haritalar.

Fethiye merkezden Ölüdeniz Plajına nasıl gidilir?

Fethiye Otobüs Terminali'ne ulaştıktan sonra ise minibüslere binerek ortalama 40 dakikada Ölüdeniz'e ulaşabilirsiniz. Ayrıca daha konforlu ve hızlı bir çözüm isterseniz Dalaman Havalimanı'ndan taksiye atlayabilir veya transfer araçlarından birini kullanarak da kolaylıkla Ölüdeniz'e varabilirsiniz.