Ege uzaktan eğitim mi?

İçindekiler:

  1. Ege uzaktan eğitim mi?
  2. Ege Tıp Yüz Yüze mi?
  3. Ege Sso nedir?
  4. Ege Universitesi aciliyor mu?
  5. Teorik dersler yüz yüze mi?
  6. Ege Universitesi online mi?

Ege uzaktan eğitim mi?

Ege Üniversitesi (EÜ) Senatosu, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında derslerin, uzaktan öğretim yöntemiyle yapılmasını kararlaştırdı. ... Buna göre 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında ön lisans, lisans ve lisansüstü tüm programlarda teorik tüm dersler uzaktan ve online olarak yapılacak.

Ege Tıp Yüz Yüze mi?

İlk üç yıl Blok Sonu Uygulama Sınavları ise uygulamalar tamamlandıktan sonra çevrimiçi veya yüz yüze yapılacaktır. 4 ve 5.sınıf staj bloğu klinik rotasyon sınavları uygulamalar tamamlandıktan sonra yüz yüze yapılacaktır.

Ege Sso nedir?

Üniversite genelinde kullanılan tüm dijital sistemlere tek bir şifre ile merkezi bir noktadan erişilebilmesi için SSO (Single Sign-On=kimlik.ege.edu.tr) sisteminidevreye sokan Ege Üniversitesi; kimlik.ege.edu.tr adresine e-devlet ile giriş seçeneğini ekledi.

Ege Universitesi aciliyor mu?

Toplantıda alınan kararlara göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 2020-2021 akademik yılına, uzaktan ve örgün eğitimin birlikte uygulanacağı karma eğitim yöntemi ile 26 Ekim'de başlanacağı belirtildi.

Teorik dersler yüz yüze mi?

Üniversitenin aldığı kararlara göre teorik ve uygulamalı dersler yüz yüze eğitim modeliyle yapılacak. Derslerde öğrenci sayısı ve fiziki koşullar göz önüne alınarak ilgili akademik birimlerin kararı ile seyreltilme yoluna gidilebilecek.

Ege Universitesi online mi?

Buna göre 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında ön lisans, lisans ve lisansüstü tüm programlarda teorik tüm dersler uzaktan ve online olarak yapılacak.