05 Haziran hangi burç?

İçindekiler:

  1. 05 Haziran hangi burç?
  2. 5 Haziran yükseleni nedir?
  3. 5 Haziran'da doğan birinin burcu ne olur?
  4. Haziran ayında doğanların burcu ne olur?
  5. 15 Haziran hangi burç olur?

05 Haziran hangi burç?

5 Haziran gününde doğmuş olanlar İkizler Burcudur. 22 Mayıs ile 22 Haziran tarihleri arasında doğmuş olan herkes İkizler Burcuna mensuptur. 22 Mayıs ve 22 Haziran gününde doğanlar da İkizler burcudur. İkizler burcu insanları her işe yatkınlıkları ve çift karakterleri ile tanınırlar.

5 Haziran yükseleni nedir?

Yükselen burcu İkizler olan kişiler kolay heyecanlanan, çabuk sıkılan bir yapıya sahiptir. Kolay sinirlenip, hızlı bir şekilde sakinleşen kişilerdir.

5 Haziran'da doğan birinin burcu ne olur?

5 Haziran'da dünyaya gelenler İkizler burcuna mensup olmaktadır. İkizler burcu 22 Mayıs ile 21 Haziran arasını kapsamaktadır. Bu tarihte doğanların burcu olan İkizler Hava grubuna dahildir.

Haziran ayında doğanların burcu ne olur?

Haziran Ayı Hangi Burç? 21 Mayıs – 20 Haziran tarihlerinin arasında doğmuş olanlar İkizler burcuna sahip olan kişilerdir. 23 Haziran - 22 Temmuz tarihlerinin arasında doğmuş olanlar Yengeç burcuna sahip olan kişilerdir.

15 Haziran hangi burç olur?

15 Haziran'da dünyaya gelenler İkizler burcuna mensup olmaktadır. İkizler burcu 22 Mayıs ile 21 Haziran arasını kapsamaktadır. Bu tarihte doğanların burcu olan İkizler Hava grubuna dahildir.