Evde bakim ücreti ne kadar oldu?

İçindekiler:

  1. Evde bakim ücreti ne kadar oldu?
  2. Yeni engelli Rapor Yönetmeliği Neler Getirdi 2020?
  3. Emekli temmuz zammı ne kadar olacak 2021?
  4. Memur emekli maaşları ne oldu?
  5. Engelli bakım maaşı neden kesilir?

Evde bakim ücreti ne kadar oldu?

Gerekli belgelerle yapılan başvurular değerlendirilerek evde bakım parası bağlanması işlemleri yapılıyor. Ocak ayından itibaren evde bakım parası enflasyon oranında zamlandı ve 1.657 TL oldu.

Yeni engelli Rapor Yönetmeliği Neler Getirdi 2020?

Özürlülük Ölçütü, Sınıflandırılması ve Özürlülere Verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelikle, engelliler 20 iş günü içerisinde raporlarını alabilecekler. Yüzde 20 özür oranı olan çocuklar da özel eğitimden yararlanabilecek. Yüzde 50 oranında özür oranı olan kişiler de 'ağır özürlü' olarak kabul edilecek.

Emekli temmuz zammı ne kadar olacak 2021?

Emeklilerin 2021 zam oranı bugün belli oldu 12 milyona yakın SSK ve Bağ-Kur emeklisine de temmuz ayı maaşları zamlı ödenecek. Bu zam oranının ne kadar olacağı da bugün netlik kazandı. SSK ve Bağ-Kur emeklileri temmuz ayında maaşlarını yüzde 8,45 zamlı alması bekleniyor.

Memur emekli maaşları ne oldu?

Memurların 2021 temmuz ayı zam oranı belli oldu. ... Enflasyon oranından kaynaklı ilave artışla birlikte aile yardımı ödeneği dahil en düşük memur maaşı liraya, en düşük memur emekli aylığı ise liraya yükseldi.

Engelli bakım maaşı neden kesilir?

Hane halkı gelir indeksi yüksek ve muhtaçlık sınırı düşük olan kişilerin engelli maaşı kesilmektedir. Engelli kişilerden gerekli kriterlerin sağlayamaması halinde engelli maaşı kesintiye uğratılmaktadır.