En iyi yüz maskesi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. En iyi yüz maskesi nasıl yapılır?
  2. Güzellik maskesi nasıl yapılır?
  3. Maskeden sonra serum sürülür mü?
  4. Cilt temizliği ne sıklıkla yapılmalı?

En iyi yüz maskesi nasıl yapılır?

Hazırlanışı: Küçük bir kaseye bir yemek kaşığı süzme yoğurt alın. İnce bir tabaka şeklinde yüzünüze sürün. 20 dakika boyunca bekletin ve ardından soğuk suyla yıkayın. Alternatif olarak: 1 yemek kaşığı süzme yoğurtun içine taze sıktığınız portakal suyunu ekleyin ve 5 dakika boyunca yüzünüzde bekletin.

Güzellik maskesi nasıl yapılır?

1 çorba kaşığı taze krema, 1 çorba kaşığı bal, 1 çay kaşığı zerdeçal tozu ve bir çay kaşığı zencefil karıştırıp ince bir tabaka halinde yüzünüze sürün. 15 dakika bekletip yıkayın ve gül suyu ile tonikleyin. Daha parlak, aydınlık ve gergin bir görünüm için haftada bir kere deneyebilirsiniz.

Maskeden sonra serum sürülür mü?

Adım: Maske (Haftada 1 veya 2 defa, Gece) Ciltten durulanan maskeleri temizlenmiş cilde, tonik veya serumdan önce uygulamak gerekiyor.

Cilt temizliği ne sıklıkla yapılmalı?

Buket Pençe, "Cildimize her gün uyguladığımız temizlik, nemlendirme, güneşten korunma amaçlı maddelerle en basit cilt bakımını zaten sürekli kendimize yapmamız gerekiyor. Günlük bakımlarını düzenli yapamayan kişilere en az ayda bir-iki kez uzman estetisyenler tarafından cilt bakımı uygulanabilir.