Ankara Batıkent CarrefourSA yerine ne yapılacak?

İçindekiler:

  1. Ankara Batıkent CarrefourSA yerine ne yapılacak?
  2. Ankara Batıkent hangi ilçeye bağlı?
  3. Gaziantep'te CarrefourSA Market var mı?
  4. Ankara Batıkent ile havaalanı arası kaç km?
  5. Ankara Batıkent Semt mi?
  6. YDA Center kimin?
  7. CarrefourSA'nın kaç şubesi var?

Ankara Batıkent CarrefourSA yerine ne yapılacak?

Yıkımı devam eden CarrefourSA AVM yerine yapılması planlanan Ankara Park City AVM.

Ankara Batıkent hangi ilçeye bağlı?

Semt/Mahalle olarak Kentkoop Mh. ve Yenimahalle ilçesine bağlıdır. Batikent haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Batikent posta kodu 06105. Batikent GPS koordinatları 39° 58´ 5.1672" ve 32° 43´ 36.4080".

Gaziantep'te CarrefourSA Market var mı?

Carrefoursa'nın 99. Şubesi Gaziantep'te Açıldı

Ankara Batıkent ile havaalanı arası kaç km?

Esenboğa Havalimanı Batıkent arası mesafe yaklaşık 43 km dir. Esenboğa Havalimanı Batıkent arası taksi ücreti yaklaşık 1 TL arasındadır.

Ankara Batıkent Semt mi?

Yenimahalle'ye bağlı bir semt olan Batıkent, aslında Yenimahalle'nin yarısından fazlasını oluşturur. Bir modern yapılaşma projesi olarak kurulan Batıkent, gittikçe değeri artan bir semttir.

YDA Center kimin?

Temelleri 1954 yılına dayanan YDA Group; bünyesindeki ilk inşaat & taahhüt firması olan AKSA İnşaat ile 46 yılı; Group'un Onursal Başkanı ve Kurucusu rahmetli Yaşar Dede Arslan'ın adına ithafen kurulan YDA İnşaat ile de 26 yılı geride bırakarak yarım asrı aşan tecrübesiyle istikrarlı büyüme ivmesini sürdürmektedir.

CarrefourSA'nın kaç şubesi var?

Carrefoursa, 2020 yılında, 7,9 milyar TL ciro elde eden Carrefoursa, yıl sonu itibarıyla 30 Hipermarket, 389 Süpermarket, 28 Gurme ve 228 Mini ve 24 bayilik ile toplamda markete ve 525 bin m2 toplam net satış alanına sahiptir.