2021 işyeri hekimliği sınavı ne zaman?

İçindekiler:

  1. 2021 işyeri hekimliği sınavı ne zaman?
  2. İşyeri hekimliği belgesi nereden alınır?
  3. İşyeri hekimliği başvurusu nasıl yapılır?
  4. İşyeri hekimliği sınavı hangi kurum yapar?
  5. Işyeri hekimliği sertifikasını kim veriyor?
  6. Işyeri hekimliği sertifikası nasıl yenilenir?
  7. ISG katip e kayıt nasıl yapılır?
  8. B sınıfı ISG sınavına nasıl başvurulur?
  9. Iş güvenliği sınavları nerede yapılıyor?
  10. Işyeri hekimi hangi belgeye sahip olmalı?
  11. 2021 İSG sınavına kimler girebilir?
  12. Işyeri hekimliği sınavını geçtim ne yapmalıyım?
  13. Iş yeri hekimliği belgesi kaç yıl geçerli?
  14. Işyeri hekimliği vize yenileme ücreti nereye yatırılır?

2021 işyeri hekimliği sınavı ne zaman?

İşte, başvuru tarihleri ve sınav tarihi hakkında detaylı bilgiler. İSG sınavı, bu yıl 12 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşecek. Sınavın başvuruları ise 22 Kasım tarihinde alınmaya başlanacak ve 1 Kasım tarihinde sona erecek.

İşyeri hekimliği belgesi nereden alınır?

İşyeri Hekimi Nasıl Olunur İşyeri hekimi olabilmek için mevzuat gereği birtakım sınavlar bulunmaktadır. Öncelikle işyeri hekimi adayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş bir eğitim kurumundan eğitim almak zorundadır.

İşyeri hekimliği başvurusu nasıl yapılır?

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabileceklerdir.

İşyeri hekimliği sınavı hangi kurum yapar?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından sertifikanız düzenlenecektir.

Işyeri hekimliği sertifikasını kim veriyor?

Katılım belgesi ile işyeri hekimliği ya da iş güvenliği uzmanlığı yapılamaz. Eğitim ve sınav sonrasında sertifika kim tarafından verilir? Sertifika, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından verilir.

Işyeri hekimliği sertifikası nasıl yenilenir?

Belge Yenileme ( Vize ) İşlemleri
  1. 1 – E-Devlet kapısı aracılığı ile İSG-KATİP'e giriş yapınız.
  2. 2 – Kayıtlı Kullanıcı Girişi butonuna basınız.
  3. 3- İSG-KATİP ana sayfanızda vize sürenize ilişkin bilgileri kontrol ediniz. ...
  4. 4- Sertifikalar butonuna basınız.
  5. 5- Sertifikanızı seçerek Vizeler butonuna basınız.
Daha fazla öğe...

ISG katip e kayıt nasıl yapılır?

İsg katip sözleşmesi yapabilmek için sisteme osgb veya işyeri yetkisi ile giriş yapılması gerekmektedir. Giriş yapıldıktan sonra gelen ekrandaki sözleşmeler bölümünden yeni kayıt butonuna tıklanır ve sözleşme ekranı açılır.

B sınıfı ISG sınavına nasıl başvurulur?

ADAYLAR E-DEVLET KAPISI KİMLİK DOĞRULAMA SİSTEMİNİ KULLANARAK İSG-KATİP'E “SORGULAMA&BAŞVURU” SEKMESİNDEN GİRİŞ YAPIP “SINAV BAŞVURUSU” KISMINDAN BAŞVURULARINI ELEKTRONİK ORTAMDA TAMAMLAYACAKTIR. BAŞVURUNUN TAKİBİ YİNE AYNI EKRANDAN YAPILACAK OLUP BAKANLIĞA HERHANGİ BİR EVRAK GÖNDERİLMESİNE GEREK YOKTUR.

Iş güvenliği sınavları nerede yapılıyor?

ÖSYM İSG başvuru kılavuzunda "2021 yılında İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı (İSG), İSG/1 tarihinde, İSG/2 ise 12 Aralık 2021 tarihinde; Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, ...

Işyeri hekimi hangi belgeye sahip olmalı?

(2) Bakanlıktan işyeri hekimliği belgesi alanların listesi Sağlık Bakanlığına elektronik ortamda iletilir. MADDE 13 – (1) İşyeri hekimi olarak görevlendirilecek hekimler, bu Yönetmelikte belirtilen işyeri hekimliği belgesine sahip olmak zorundadır.

2021 İSG sınavına kimler girebilir?

İlgili mevzuat kapsamında, yetkilendirilmiş eğitim kurumlarından eğitim almadan doğrudan sınava katılma hakkı olan adayların (üniversitelerin iş sağlığı ve güvenliği lisans programını tamamlayanlar, iş sağlığı veya iş sağlığı ve güvenliği bilim uzmanı unvanına sahip olan hekimler, iş sağlığı ve güvenliği veya ...

Işyeri hekimliği sınavını geçtim ne yapmalıyım?

Ayrıca, yapılan İSG sınavlarında başarılı olan adaylara belgeleri elektronik ortamda düzenlenecektir. Adayların sertifikalandırma işlemleri ile ilgili olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğüne müracaatta bulunmamaları gerekmektedir. Sertifikalar E İmzalı Olarak İSG-KATİP Sistemine tanımlanacaktır.

Iş yeri hekimliği belgesi kaç yıl geçerli?

İşyeri hekimliği sertifikalarının geçerlilik süresi yaklaşık olarak 5 yıldır. Bu sürenin bitimi sonrasında yenileme eğitimi almak gerekmiyor. 5 yılda bir yapılacak olan vize işlemi yenilenmesi gerekir. Vize işlemi yaptırmayan doktorların belgeleri İş Sağlığı Güvenliği Genel Müdürlüğünce askıya alınıyor.

Işyeri hekimliği vize yenileme ücreti nereye yatırılır?

Sertifika vize ücreti 162,25 TL olarak belirlenmiştir. Belge bedelleri her yıl makam oluru ile belirlenmekte ve değişiklik göstermektedir. Belge ücretleri T.C. Ziraat Bankası Kurumsal Tahsilat Programı aracılığıyla İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Kurumsal Tahsilat Hesabına TCKN ile yatırılacaktır.