Uçak el bagajı kaç kilo?

İçindekiler:

  1. Uçak el bagajı kaç kilo?
  2. Pegasus da el bagajı kaç kilo?
  3. Uçaklara bagaj alınıyor mu?
  4. Anadolu Jet el bagajı kaç kilo?
  5. Pegasus el bagaj hakkı kaç kilo 2020?
  6. Uçak bagajında bal taşınır mı?
  7. Pegasus kabin bagajı alıyor mu?

Uçak el bagajı kaç kilo?

Kabin bagajı ise maksimum 1 adet 8 kg ağırlığında ve 55x40x23 cm ölçülerinde olmalıdır. Kabinde bagaja ek olarak; el çantası/ fotoğraf makinesi/ kamera/ dizüstü bilgisayar/ bebek arabası/puset/ sivri uçlu olmayan şemsiye gibi kişisel eşyalardan herhangi biri taşınabilir.

Pegasus da el bagajı kaç kilo?

Eko15 kg
Avantaj20 kg
Comfort Flex20 kg

Uçaklara bagaj alınıyor mu?

Yolcunun uçağın içine/yanına alabildiği eşyalara el bagajı (kabin bagajı), kontrol bölümünde incelenerek kargo bölümüne alınan eşyalara ise kayıtlı bagaj denilmektedir. Hava yolu firmaları, seyahat edecek yolculara ayrıca ücret karşılığında, belirli kg ağırlığında kayıtlı bagaj hakkı hizmeti sunar.

Anadolu Jet el bagajı kaç kilo?

Yolcu başı taşınabilecek maksimum bagaj ağırlığı (serbest bagaj hakkı + fazla bagaj) 50 kg'ı geçmemelidir. Tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda bebek yolcu için serbest bagaj hakkı 10 Kg'dır. Bebek yolcu tipi için bagaj hakkı tüm uçuşlarda 10 Kg'dır. Takım elbise kılıfı (114x60x11 cm) kabin bagajı olarak kabul edilir.

Pegasus el bagaj hakkı kaç kilo 2020?

Pegasus Havayolları'nın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada 'Yeni kabin bagajı güncellemem geldi! Artık tüm seyahatlerinde uçak içine kilo sınırına takılmadan sadece 1 adet 55x40x20 cm ebatlarında olan kabin bagajını alabilirsin. Check-in bagaj hakkın ise yurt içinde 15 kg olacak şekilde aynen devam ediyor.

Uçak bagajında bal taşınır mı?

Kısıtlamaya Dahil Sıvılar: Reçel, bal, yoğurt, pekmez ve salça gibi tam katı halinde olmayan yiyecekler ve jeller, Kontak lens sıvıları, şampuanlar, sprey ve aerosoller ve yukarıda sayılan maddelere benzeyen diğer maddeler.

Pegasus kabin bagajı alıyor mu?

El bagajı ya da kabin bagajı kuralları, Pegasus bünyesinde dış hat ve iç hat uçuşlarında sabittir. Tüm el bagajı kurallarına ilgili sayfadan ulaşabilirsiniz. Uçak içerisine, yalnızca 1 adet ve boyutları en fazla 55x40x20 cm ebatlarında olan kabin bagajınızı getirebilirsiniz.