Eskişehir Merkez Odunpazarı arası kaç km?

İçindekiler:

  1. Eskişehir Merkez Odunpazarı arası kaç km?
  2. Eskişehir'de tarihi cami var mı?
  3. Eskişehir Reşadiye Camii kaç yılında yapıldı?
  4. Kurşunlu Cami ne zaman yapıldı?
  5. Kayseri Kurşunlu Camii Kim Yaptı?
  6. Kayseri Kurşunlu Camii nerede?
  7. Selimiye Camii nasıl gidilir?

Eskişehir Merkez Odunpazarı arası kaç km?

Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Merkez arası mesafe, Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Merkez yol haritası, Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Merkez kaç saat kaç km. Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Merkez arası mesafe : 6 kilometre. Eskişehir Odunpazarı Eskişehir Merkez arası süre : 14 dakika.

Eskişehir'de tarihi cami var mı?

Eskişehir Kurşunlu Camisi ve Külliyesi, Odunpazarı semtinde yer almaktadır. Tarihî Odunpazarı Evleri'nin yanında bulunan külliye ve tarihi evler adeta birbirini tamamlar ve sizi geçmişe götürecek bir yolculuğa çıkartır.

Eskişehir Reşadiye Camii kaç yılında yapıldı?

1916'da Sultan Reşad tarafından yaptırılan Reşadiye Camii yıkılmış ve 1969-1978 tarihleri arasında yeniden yaptırılmıştır. Güzel mimarisiyle dikkat çekiyor. Yapının Mimarı Cevat Ülger'dir. Reşadiye Cami arkasında Eskişehir Valiliği ve eski Adliye binası yer almaktadır.

Kurşunlu Cami ne zaman yapıldı?

1525

Kayseri Kurşunlu Camii Kim Yaptı?

Mimar Sinan

Kayseri Kurşunlu Camii nerede?

Kurşunlu Camii (Mimarsinan Camii) - Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda yer alan, Kayserili Mimar Sinan'ın Kayseri'deki eseri, mermer giriş kapısı ile dikkat çeken 1585 tarihi cami tamamen kurşunla kaplı olan kubbesinden adını almıştır.

Selimiye Camii nasıl gidilir?

Nasıl Gidilir?: Selimiye Camii'ne gitmek için öncelikle Edirne'ye ulaşmanız gerekmektedir. İstanbul'dan Edirne'ye hem D-100 karayoluyla, hem de TEM otoyoluyla gidebilirsiniz. İstanbul'dan Edirne'ye olan mesafe 238 km olup yaklaşık iki buçuk saatlik yolculuğun ardından ulaşmış olursunuz.