Sinema bileti kaç yaş ücretsiz?

İçindekiler:

  1. Sinema bileti kaç yaş ücretsiz?
  2. Sinemaya çocuklar girebiliyor mu?
  3. Vodafone Red olduğumu nasıl öğrenebilirim?
  4. Vodafone Red e nasil gecerim?
  5. Çocuk kaç yaşında sinemaya gidebilir?

Sinema bileti kaç yaş ücretsiz?

4 yaş altı misafirlerimizi sinemamıza kabul etmiyoruz. kg arasındaki tüm misafirlerimiz bu koltuklardan yararlanabilir.

Sinemaya çocuklar girebiliyor mu?

Çocuğunuzu sinemaya götürmek için doğru yaş aslında kendisine bağlıdır. Genelde çocuklar ilk sinema filmlerini izlemeye 3 ya da 4 yaşında gider. Bazı ebeveynler ise çocuklarını sinemaya götürmeden önce biraz daha büyümesini beklerler. Özellikle çocuklar yüksek sese ve karanlığa hassas ise beklemekte yarar var.

Vodafone Red olduğumu nasıl öğrenebilirim?

Mevcut tarifemi nasıl öğrenebilirim? Vodafone Yanımda uygulaması: Uygulamaya giriş yaptıktan sonra uygulama ana sayfasından tarifenizin detaylarına ulaşabilir, "Tarifem ve Kullanımlarım" sekmesinden de mevcut tarifenizin detaylarını inceleyebilirsiniz.

Vodafone Red e nasil gecerim?

Online Self Servis'te bulunan Tarife ve Paketlerim altında bulunan Tarife Değişikliği sekmesine ya da Vodafone Yanımda uygulamasında bulunan 'Tarifem' sekmesi altından değiştirebilirsiniz. Vodafone Red Müşteri Hizmetleri numarası olan 7008'i arayarak da işleminizi gerçekleştirebilir ve detayları öğrenebilirsiniz.

Çocuk kaç yaşında sinemaya gidebilir?

Genelde çocuklar ilk sinema filmlerini izlemeye 3 ya da 4 yaşında gider. Bazı ebeveynler ise çocuklarını sinemaya götürmeden önce biraz daha büyümesini beklerler. Özellikle çocuklar yüksek sese ve karanlığa hassas ise beklemekte yarar var. Doğal olarak gideceğiniz filmin çocuğunuza uygun olmasını isteyeceksiniz.