Foster ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Foster ne işe yarar?
  2. Foster Nexthaler ne icin kullanilir?
  3. Ventolini kimler kullanır?
  4. VENTOLIN zararları nelerdir?
  5. VENTOLIN kaç yaşında kullanılır?

Foster ne işe yarar?

FOSTER; aşağıda belirtilen hastalıkların tedavisinde kullanılır: - KOAH'lı hastalarda nefes alma sorunlarını önlemek ve bronkodilatasyonu (bronşların genişlemesi) sağlamak, - Astım hastalarında, astım belirtilerini düzeltmek ve kontrol altına almak.

Foster Nexthaler ne icin kullanilir?

FOSTER NEXTHALER 18 yaştan itibaren astım ve KOAH tedavilerinde düzenli olarak kullanılır. Astım tedavisinde 3. basamaktan itibaren astım belirtilerinin düzeltilmesi ve kontrol altına alınması, orta ve ağır KOAH hastalarında ise belirtilerin ve atak sıklığının azaltılmasında kullanılır.

Ventolini kimler kullanır?

egzersiz, alerjene maruz kalma gibi astım krizinin ortaya çıkmasına neden olabileceği bilinen koşullarda belirtileri önlemek amacıyla, • kronik obstrüktif (tıkayıcı) akciğer hastalığında (KOAH) belirtileri azaltmak için ve kurtarıcı ilaç olarak kullanılır.

VENTOLIN zararları nelerdir?

En çok gözlenen yan etki baş ağrısıdır. Diğer yan etkiler arasında deri altı dokularda şişlik, deride kızarıklık, baş dönmesi, mide ağrısı, diş ağrısı, kas güçsüzlüğü, öksürük, burun kanaması ve karaciğer enzimlerinde artış yer almaktadır.

VENTOLIN kaç yaşında kullanılır?

Değişik yaş grupları: Çocuklarda kullanım: 18 aylıktan küçük çocuklarda VENTOLIN'in klinik etkisi belirsizdir. Yaşlılarda kullanım: İleri yaştaki hastalarda kullanımı ile ilgili özel bir uyarı bulunmamaktadır.