Aile hekimi için randevu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Aile hekimi için randevu nasıl alınır?
  2. E Devlet'ten Hastane Randevu Nasıl Alınır?
  3. Sağlık ocağı randevusuz gidilir mi?
  4. Sağlık ocakları artık randevulu mu?

Aile hekimi için randevu nasıl alınır?

Vatandaşlar tam kapanma döneminde sağlık ocağına gidebilmek için randevu almak zorunda. Aile hekimi randevunuz MHRS web sitesi, uygulaması ve ALO 182'den alabilirsiniz.

E Devlet'ten Hastane Randevu Nasıl Alınır?

https://www.hastanerandevu.gov.tr ya da https://www.mhrs.gov.tr adresinden randevu al bölümüne girdiğinizde, kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yaptıktan ekranın üst bölümünde yer alan "Randevu Geçmişi" kısmından randevularınızı görebilir, iptal etmek istediğiniz randevunun sağ tarafındaki "İptal Et" butonuna ...

Sağlık ocağı randevusuz gidilir mi?

İsteyen vatandaşlar randevu almadan da Aile Hekimine müracaat edebilir. Yani muayene olabilmek için randevu almak zorunlu değil. Ayakta tedavi olmak için başvuran hastaların muayenesi yapılacak. Acil olarak gelen hastalara ise her zamanki gibi öncelik verilecek.

Sağlık ocakları artık randevulu mu?

Sağlık ocakları kısıtlamadan muaf tutuluyor. Vatandaşlar randevuları olmak kaydıyla aile hekimliklerine gidebiliyor. Randevusu olmayan hasta ise kabul edilmiyor. Sağlık ocağından randevu almak içinse MHRS web sitesi, uygulaması ya da ALO 182'yi tercih edebilirsiniz.