Ramiz Dayı ne zaman ölüyor?

İçindekiler:

  1. Ramiz Dayı ne zaman ölüyor?
  2. Ezel Ramiz nasıl öldü?
  3. Ezel Sekiz öldü mü?
  4. Ezel dizisinde Sekiz kim?
  5. Sekiz ezelde kaç bölüm oynadı?
  6. Ezel Ali'yi kim öldürdü?

Ramiz Dayı ne zaman ölüyor?

Tiyatro ve sinema camiasının unutulmaz isimlerinden biri olan ünlü aktör, 2009-2011 yılları arasında Ezel dizisindeki 'Ramiz Dayı' karakteriyle sosyal medyada adından söz ettirmişti. 2013 yılında yaşamını yitiren Tuncel Kurtiz, aradan geçen uzun yıllara karşın Ramiz Dayı replikleri ile sevenleri tarafından unutulmuyor.

Ezel Ramiz nasıl öldü?

Ramiz karakteri, 61. bölümde Ezel ile birlikte kızı Azad'ı kurtarırken aldığı kurşun yaralarından dolayı ölerek diziye veda etti.

Ezel Sekiz öldü mü?

Ramiz Dayı'nın torunu olarak öyküye dahil olan Sekiz, Ezel'in bıçağıyla diziye veda etti. ... Sekiz ise Ramiz Dayı'yı öldürmekten vazgeçip, Ezel'in bıçağına atlayarak bir nevi intihar etti. Sekiz'in son sözleri ise "Sağol, görev tamam" oldu.

Ezel dizisinde Sekiz kim?

Sekiz/Ramiz Karaeski Küçük yaşta Kenan tarafından kaçırılmış ve Ramiz'e karşı doldurulmuştur. Katil olarak yetiştirilmiş Sekiz son anlarında gerçekleri fark etmiş ancak görevine ihanet edememiştir. Hastanede Ezel tarafından bıçaklanarak öldürülmüştür.

Sekiz ezelde kaç bölüm oynadı?

Ezel (dizi)
Ezel
Bölüm sayısı71
Yapım
YapımcıKerem Çatay
KurgucuAli Yörenç
25 satır daha

Ezel Ali'yi kim öldürdü?

Kerpeten Ali büyük sırrı öğreniyor Bu arada Ramiz Karaeski'nin peşinde olan adam Ezel'e pusu kurdu. Adamlar Kamil'i öldürdü. Bu arada kaçmayı başaran Ali, çıkışta Ömer'e vefa borcunu ödedi ve Ömer'e sahip çıktı. Adam ise Ali'yi kurşunladı.