ininal Kart Nereden Alınır fiyat?

İçindekiler:

  1. ininal Kart Nereden Alınır fiyat?
  2. Ininal kartı nereden alınır?
  3. Ininal kart ne kadar para keser?
  4. Papara kart kimler alabilir?
  5. ininal Kart Plus kaç TL?
  6. Ininal Plus için ne gerekli?
  7. Papara Black Card ücreti ne kadar?
  8. Siyah Kart nasıl alınır?
  9. Papara nasıl bir kart?

ininal Kart Nereden Alınır fiyat?

İninal kart başta D&R ve Migros olmak üzere çeşitli market zincirlerinden ve partner teknoloji mağazalarından satın alınabiliyor. Kartı market zincirinden ilk satın aldığınızda 30 TL ödüyorsunuz ve 25 TL'si kart içine yükleniyor, 5 TL de kart ücreti ödüyorsunuz.

Ininal kartı nereden alınır?

Fiziksel Satış Noktaları Türkiye'nin güvenli alışveriş kartı ininal'ı; D&R, KİM Market, Migros, Pratik İşlem, Şok Market, Teknosa ve Vatan Bilgisayar'dan satın alabilirsin. Sana en yakın satış noktasını öğrenmek için, görsellere tıkla!

Ininal kart ne kadar para keser?

Yatırılan tutarın %1.15'i + 1,04 TL'dir. Yani 100 TL yatırdığın takdirde bakiyenden toplamda 2,19 TL düşer. Kartına 97,81 TL yüklemiş olursun. Kartsız işlemlerde ücretsiz.

Papara kart kimler alabilir?

Papara Card, Papara kullanıcılarının hesaplarındaki parayı kullanabileceği, ATM'lerden para çekip yatırabileceği bir alışveriş kartıdır....Papara'ya Özel İndirimler.
NetflixYoutube PremiumExxen
CarrefourSAArmutKunduz
Yolcu360Teknosaİstegelsin
GittigidiyorN11VOI Coffee
2 satır daha

ininal Kart Plus kaç TL?

Standart kullanıcılar için 1.250 TL, ininal Plus Hesap kullanıcıları için 50.000TL'dir.

Ininal Plus için ne gerekli?

Limitini aylık 1.250 TL'den 150 bin TL'ye artırarak ininal Plus'lı olmak için tek yapman gereken ininal Cüzdan'a girmek ve 5 adımda, tamamen dijital olarak kimlik ve adres teyidini tamamlamak.

Papara Black Card ücreti ne kadar?

Bir yıl içinde en fazla iki kart için kart ücret iadesi yapılır. Aylık kart ücreti alınmaz. Papara Black Card ücretsizdir, aylık kart ücreti alınmaz. TS Papara Card'ını 10 TL ödeyerek satın alabilirsin.

Siyah Kart nasıl alınır?

Black Card bankanın davetlisi olarak alınıyor. Kendiniz başvuramıyorsunuz. Ve ayda 15 bin dolar harcama yapmanız gerekiyor. Black Card müşterisi 24 saat ve dünyanın neresinde olursa olsun hukuki hizmet ve sağlık hizmeti alabiliyor.

Papara nasıl bir kart?

Papara Card, Papara kullanıcılarının hesaplarındaki parayı kullanabileceği, ATM'lerden para çekip yatırabileceği bir alışveriş kartıdır. Master Card altyapısı ile hizmete sunulan kart tüm dünyada kullanılabilir. Papara kart kullanıcılarından kart ücreti, kullanım ücreti veya kart aidatı tahsil etmez.