Rüyada aslan seni kovalaması ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Rüyada aslan seni kovalaması ne anlama gelir?
  2. Rüyada aslan ne anlama gelir?
  3. Rüyada dişi aslan görmek ne demek?
  4. Rüyada aslandan kaçmak ne demek?
  5. Rüyada bir aslandan kaçmak ne anlama gelir?

Rüyada aslan seni kovalaması ne anlama gelir?

Rüyada aslan kovalaması Rüyada aslan tarafından kovalandığını görmek, tuzağa düşmeye ve korkuya delalettir. Devletten korkmaya işarettir. Rüyada aslan tarafından kovalanmak, hükümetten korkmak, borç yüzünden aranmaya tabir olunur. ... Rüyada aslandan kaçarken yakalandığını görmek, kötü bir haber işarettir.

Rüyada aslan ne anlama gelir?

Kişinin rüyasında aslan görmesi rüya sahibi için mertebe, makam, mevki ve hayır demektir. Rüyada aslan, saltanata, saygınlığa, uzun ömre ve bol rızka yorumlanır. Aslan, yüksek mevkideki insanlarla dostluk kurulacağı anlamına gelir. ... Aslanlar hükumet reisi ile tabir olunur.

Rüyada dişi aslan görmek ne demek?

Rüyada dişi aslan görmek, genel manada hükümet kudreti ve adalete işarettir. Dişi aslan, sıkıntılardan kurtulmaya, düşmana galip gelmeye delalet etmesinin yanında meşhur ve kötülükleriyle tanınmış zalim bir kadına da delalet eder. Dişi aslan, aynı zamanda hükümdar kızı olarak da tabir edilir.

Rüyada aslandan kaçmak ne demek?

Rüyada aslandan kaçmak, kişinin bir düşmanı ile karşı karşıya geleceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen bir adamdan dolayı bulunduğu yeri terk etmeye, tehlikelerle yüz yüze gelmeye, bazen de kuvvetli ve maddi anlamda zengin bir kişinin gazabından korkmaya, başınıza gelecek bazı belalara işaret eder.

Rüyada bir aslandan kaçmak ne anlama gelir?

Rüyada aslandan kaçmak, kötülüklerden kurtulmak ve tövbe etmek anlamına gelir. Düşmandan ve şerden uzaklaşmak olarak yorumlanır.