Ölüdeniz temiz mi?

İçindekiler:

  1. Ölüdeniz temiz mi?
  2. Çalış plajı taşlık mı?
  3. Fethiye'de ne zaman denize girilir?
  4. Ölüdeniz Plajı ücreti ne kadar?

Ölüdeniz temiz mi?

Ölüdeniz'i besleyen kaynak suları dipte açık denize doğru akıntı yaratır. Kaynak suları nedeniyle değişen tuz oranı da denizin dibinden devamlı sirkülasyon yapılmasına olanak tanır. Tüm bunların yanı sıra gel-git nedeniyle deniz suyunun alçalıp yükselmesi denizin daima temiz olmasını sağlamaktadır.

Çalış plajı taşlık mı?

Ölüdeniz kalabalığından kaçabileceğiniz harika bir denizi bulunan Çalış Plajı'nın arkası orman olduğu için sıcaktan bunaldığınızda kaçacak bir ağaç altınız mutlaka var. ... Özellikle gün batımı için kesinlikle ziyaret edilmesi gereken Çalış'ın sahili biraz taşlık olduğundan, varsa deniz ayakkabınızı yanınıza alabilirsiniz.

Fethiye'de ne zaman denize girilir?

Kış aylarında bile denize girilebilen Fethiye'de sakin ve huzurlu bir tatil için ilkbahar ve sonbahar dönemlerini tavsiye ederiz. İlçe en çok Aralık-Ocak-Şubat döneminde yağış alıyor, Temmuz-Ağustos döneminde ise en yükse sıcaklıklarına ulaşıyor.

Ölüdeniz Plajı ücreti ne kadar?

Giriş Ücretleri (2021) Plaja 2020 yılı giriş fiyatları yetişkinler için 8 TL, öğrenciler için 3 TL'dir. Otomobiller için otopark ücreti ise 25 TL'dir.