SGK bilgilerimi nasıl güncellerim?

İçindekiler:

  1. SGK bilgilerimi nasıl güncellerim?
  2. SGK cep telefonu bilgisi beyan nedir?
  3. SGK adres değişikliği kaç gün içinde bildirilmeli?
  4. SGK nakil kaç gün?
  5. SGK nakil işlemleri kaç gün içinde yapılır?
  6. SGK kontrol için memura gönderildi ne demek?

SGK bilgilerimi nasıl güncellerim?

Kullanıcıların, SGK web sayfası E-SGK/SMS Bilgilendirme butonu altında yer alan SMS Hizmetleri için Bilgi Giriş ve Güncelleme seçeneğinden giriş yapmaları gerekmektedir. İletişim ve kişisel bilgilerini SGK veri tabanına giriş yapan işveren iştirakçi ve hak sahiplerine hizmet sonuçları SMS ile ücretsiz bildirilecektir.

SGK cep telefonu bilgisi beyan nedir?

SGK hizmetlerini zaman kaybetmeksizin yerine getirmek, vatandaşın mağdur olmasını engellemek, sosyal güvenlik sisteminin işleyişini ve güvenilirliğini, doğruluğunu en üst düzeyde sağlamak ve Kurumun vatandaşa verdiği hizmet sonuçlarının bildirimini kolay ve çabuklaştırmak için geliştirilen bilişim sistemi olup SMS ...

SGK adres değişikliği kaç gün içinde bildirilmeli?

Yeni işverenin adı ve soyadı Bu bilgiler en geç 1 ay içinde işyerine en yakın SGK il ya da ilçe müdürlüğüne bildirilmelidir.

SGK nakil kaç gün?

SGK mevzuatı gereğince işyerinin faaliyette bulunduğu adresten başka bir ildeki adrese nakledilmesi halinde, nakleden işverence; başka bir işverene devredilmesi halinde devralan işverence nakil veya devir tarihini takip eden 10 gün içinde işyeri bildirgesi vermesi gerekiyor.

SGK nakil işlemleri kaç gün içinde yapılır?

İşyeri dosyalarında devir, nakil, intikal işlemleri İşyerinin faaliyette bulunduğu ilden başka bir ile nakledilmesi halinde, işyeri bildirgesi, işyerinin nakledildiği adresin bağlı bulunduğu üniteye, en geç işyerinin nakledildiği tarihi takip eden on gün içinde verilecektir.

SGK kontrol için memura gönderildi ne demek?

Başvurunuzun sistem tarafından alınıp, olumlu ya da olumsuz karara bağlandığını ve başvuru sonucunuzun e posta adresinize gönderileceği anlamına gelmektedir.