iPhone IMEI atılır mı?

İçindekiler:

  1. iPhone IMEI atılır mı?
  2. iPhone IMEI nedir?
  3. IMEI numarası nerede yazar?
  4. iPhone telefonu ne zaman aldım?
  5. Telefonun gerçek olup olmadığını nasıl anlarız?
  6. Telefonun seri numarası ne işe yarar?
  7. Telefonu ne zaman aldığımı nasıl öğrenirim?
  8. Bir telefonun orijinal olduğu nasıl anlaşılır?

iPhone IMEI atılır mı?

IOS tabanlı cihazlara ise IMEI atma işlemi gerçekleştirilemiyor. Android tabanlı olan cihazların IMEI kodlarının değiştirilmesi ise box setler ya da manuel kod girilerek gerçekleştiriliyor.

iPhone IMEI nedir?

iPhone'dan IMEI Numarasını Öğrenme Sadece Apple cihazlarınızda değil tüm akıllı telefonlarda kullanabileceğiniz bu yöntemle IMEI numarasını öğrenmek oldukça kolay. Cihazınızdan *#06# 'yi tuşladıktan hemen sonra karşınıza cihazınızın IMEI numarası çıkacaktır.

IMEI numarası nerede yazar?

Cihazınızın kutusu üzerinde 15 haneli IMEI numarası yazar. Telefonunuzun faturasından IMEI numarasına ulaşabilirsiniz. Telefonunuzun arka kapağını açıp bataryayı çıkardığınızda bandrol üzerinde IMEI numarası mevcuttur. Bataryası çıkarılamayan cihazlarda (Örneğin iPhone 6) IMEI numarası kasa üzerinde bulunmaktadır.

iPhone telefonu ne zaman aldım?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda satın alma geçmişinizi görme. Ayarlar uygulamasını açın. Adınıza, ardından Ortamlar ve Satın Almalar'a dokunun. Giriş yapmanız istenebilir.

Telefonun gerçek olup olmadığını nasıl anlarız?

Telefonun IMEI kodu E-Devlet'in IMEI sorgulama sayfasından IMEI kodunu sorgulayabileceğiniz gibi ekrana *#06# yazıp arama tuşuna basarak da IMEI numarasını sorgulayabilirsiniz. Cihazın marka ve model bilgilerini kıyasladıktan sonra aynı sayfadaki kayıt durumu kısmını da incelemelisiniz.

Telefonun seri numarası ne işe yarar?

Seri numarası ise ürünün markası, modeli aynı olsa bile her ürün için farklıdır. Seri numarası tek bir ürünü belirlemektedir (ürünün kimlik numarasıdır). Örneğin her cep telefonunun ayırdedici bir IMEI numarası bulunur ve bu numara telefonların markası ve modeli aynı olsa dahi her telefon için farklıdır.

Telefonu ne zaman aldığımı nasıl öğrenirim?

Bir telefonun satın alma tarihini bulmak için başka bir olası yöntem IMEI numarsıdır. Üreticinin resmi web sitesi üzerinden IMEI numaranızı girerek telefonunuz hakkındaki pek çok bilgiye erişebilir ve onun hala garanti kapsamında olup olmadığını görebilirsiniz. . Tüm markaların bu imkanı sunmadığını söylememiz gerekir.

Bir telefonun orijinal olduğu nasıl anlaşılır?

Telefonun IMEI kodu Bu nedenle telefonun sate olup olmadığını anlamak için en çok tercih edilen etkili yöntem IMEI kodu sorgulama oluyor. E-Devlet'in IMEI sorgulama sayfasından IMEI kodunu sorgulayabileceğiniz gibi ekrana *#06# yazıp arama tuşuna basarak da IMEI numarasını sorgulayabilirsiniz.