Türk Telekom dönüşen 2 GB nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom dönüşen 2 GB nasıl yapılır?
  2. Türk Telekom dönüşüm paketi nasıl yapılır?
  3. Türk Telekom dönüşen paketler nedir?
  4. Türk Telekom SMS dönüştürme nasıl yapılır?
  5. Turkcell TL #' yi pakete çevirme nasıl yapılır?
  6. Dönüşen 6 GB tarifesi ne kadar?
  7. Türk Telekom günübirlik nasıl kullanılır?
  8. Turkcell TL ile neler yapılabilir?

Türk Telekom dönüşen 2 GB nasıl yapılır?

DONUSEN 2GB yazıp 5555'e SMS gönderin, Dönüşen 2 GB Paketi'niz cebinize gelsin! SMS'leri GB'a dönüştürmek için DONUSTUR yazıp, 5555'e SMS gönderin 1000 SMS 1GB' a dönüşsün. DONUSEN 2GB yaz 5555'e gönder. Faturasız Müşteriler DONUSEN 2GB yazıp 5555'e SMS gönderin.

Türk Telekom dönüşüm paketi nasıl yapılır?

Faturasız Müşteriler DONUSEN 4GB yazıp 5555'e SMS gönderin. SMS'leri GB'a dönüştürmek için DONUSTUR yazıp, 5555'e SMS gönderin. Dönüşen 4GB Paketi'nin fiyatı, son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak gelen müşteriler için aylık 30 TL, mevcut müşteriler için aylık 40 TL'dir.

Türk Telekom dönüşen paketler nedir?

Türk Telekom'da Dönüşüm Festivali Başlıyor, SMS'ler GB'a Dönüşüyor! Ayda sadece 20 TL'ye isterseniz SMS'lerinizi GB'a dönüştürebileceğiniz, avantajlı Dönüşen 2GB tarifesi Türk Telekom Mağazalarında! Ek ücret ödemeden 1000 SMS'inizi ek 1GB'a dönüştürmek için “DONUSTUR SMS” yazıp 5555'e gönderebilirsiniz!

Türk Telekom SMS dönüştürme nasıl yapılır?

DONUSTUR yazıp 5555'e göndererek tarife içerisinde bulunan 1000 SMS'i 1GB'a dönüştürebilirsiniz. SMS'leri internete dönüştürdükten sonra Her Yöne 1000 DK ve 7GB internet hakkınız olmuş olur. Türk Telekom Dönüşen 6GB Tarifesinin aylık ücreti 38 TL'dir.

Turkcell TL #' yi pakete çevirme nasıl yapılır?

Kullanıcılar "*400#" kodunu girip arama yaptıktan sonra tüm servisleri görebilecekleri ana menüye ulaşırlar ve ilgili numarayı tuşlayarak ve göndererek işlemlerini yapmaya başlarlar. İşlem yapmak istedikleri servisi seçtikten sonra menüde ilerleyebilir; menüden istedikleri miktarda TL veya paket yükleyebilirler.

Dönüşen 6 GB tarifesi ne kadar?

Paket Bilgisi​
Hangi Paket?Dönüşen 6GB Paketi
Ne Alırım?Her Yöne 1000 DK + Her Yöne 1000 SMS + 6 GB İnternet
Ne Öderim?55 TL / AY
Nasıl Alırım?DONUSEN 6GB yaz 5555'e gönder.

Türk Telekom günübirlik nasıl kullanılır?

Eğer sizin de internet ihtiyacınız var ise hemen siz de ihtiyacınıza uygun bir paket seçerek dilediğiniz kadar cepten internete bağlanın! GUN yaz 5555'e gönder. GUN'e gönder.

Turkcell TL ile neler yapılabilir?

TL işlemlerim sayfasından hangi işlemleri yapabilirim? Turkcell KrediTransfer servisi sayesinde Hazır Kart'lı sevdiklerinize kolayca TL gönderebilirsiniz. Ayrıca Hazır Kart'lı sevdiklerinize kolayca TL, NAR Paketi, Cepten ya da Bilgisayardan İnternet Paketi yükleyebilirsiniz.