Yunanistan ile sınır kapımız hangisi?

İçindekiler:

  1. Yunanistan ile sınır kapımız hangisi?
  2. Iran Sınır kapıları açıldı mı?
  3. Bulgaristan sınırları açtı mı?
  4. Yunanistan ile kara sınırımız var mı?
  5. Yunanistan Sınır Kapısı Açıldı mi?

Yunanistan ile sınır kapımız hangisi?

İpsala Sınır Kapısı Türkiye'nin Yunanistan'a açılan önemli kapısıdır. Türkiye'nin önemli gümrük kapılarından birisi olan İpsala Sınır Kapısı geçtiğimiz yıllarda yapılan düzenlemelerle oldukça rahat ve çağdaş bir görünüme kavuştu.

Iran Sınır kapıları açıldı mı?

Türkiye tarafından daha önce açılan, ancak İran tarafının geçiş izni vermediği Kapıköy Sınır Kapısı'ndan geçişler bugün itibariyle başladı. ... İkili görüşmelerinin ardından Van'ı ziyaret eden İran'ın Salmas Milletvekili Yakoup Rezazadeh, bugünden itibaren kapılarının geçişlere açılacağını duyurdu.

Bulgaristan sınırları açtı mı?

Covid-19 salgını sonrasında öncelikle sınırlarını kapatan ve sonrası ülkeye girişlerde Covid-19 PCR testi isteyen Bulgaristan sınırlarını tamamen açtı ve bunu yapan ilk Avrupa ülkesi oldu.

Yunanistan ile kara sınırımız var mı?

Türkiye-Yunanistan sınırı 212 km kilometre olup Türkiye'nin en uzun yedinci sınırı olup, Lozan Antlaşması ile günümüze kadar gelmiş kara sınırıdır. İki ülkenin kara sınırları Meriç Irmağı'nın ağız kısmından başlar.

Yunanistan Sınır Kapısı Açıldı mi?

Yunanistan Sivil Havacılık Servisi, yayınladığı yeni NOTAM ile mevcut kısıtlamaların 5 Ağustos 2021 Perşembe günü itibariyle Türk vatandaşlarının ülkeye girişine izin verdi. ... Karar resmi gazetede yayımlandı.