Cam en kolay nasıl silinir?

İçindekiler:

  1. Cam en kolay nasıl silinir?
  2. Camlar ne kadar sürede silinmeli?
  3. Camda neden iz kalır?
  4. Cam kenarı nasıl temizlenir?
  5. Yağlı cam nasıl temizlenir?

Cam en kolay nasıl silinir?

Herhangi bir deterjan veya sabun tarzı bir temizleyici madde kullanmak zorunda da değilsiniz. Sadece camı biraz cam suyu yardımıyla ıslatıp ardından gazete kağıdıyla bir güzel silmeniz yeterli. İsteğe bağlı olarak cam suyu ile birlikte sirke de kullanabilirsiniz.

Camlar ne kadar sürede silinmeli?

Normal şartlar altında camlar 2 ayda bir silinmelidir. Eğer pırıl pırıl camlara kavuşmak istiyorsanız cam temizliğinin püf noktaları yazımızdan yardım alabilirsiniz.

Camda neden iz kalır?

Bu nedenle, camlarınızı silme veya araba yıkama işlerinizi öğleden önce ya da sonra yapın. Uygun olmayan bez kullanıyorsunuz: Cam temizliği sonrasında iz kalmasının bir diğer nedeni yanlış bez seçimidir. Emici olmayan bezler, kiri ve nemi çıkarmak yerine camın üzerine yayarak çirkin izleri geride bırakır.

Cam kenarı nasıl temizlenir?

Karbonatın üzerine beyaz sirke ekleyin. Beyaz sirkeyi ekledikten sonra kirler köpürerek çıkmaya başlayacaktır. Elinize bir eldiven geçirin ve nemli bir bez yardımı ile köpüren kirleri silin. Pervazlarınız ilk gün ki gibi bembeyaz olacaktır.

Yağlı cam nasıl temizlenir?

Beyaz sirke Bir ölçü beyaz sirkeyi üç ölçü sıcak su ile karıştırıp camlara püskürtün ve ovaladıktan sonra kurulamaya geçin. Cam ve pencerelerde reçine, kurumuş leke ve yağ gibi zor kirler varsa; eşit miktarda tuz ve unu macun kıvamına gelinceye kadar beyaz sirke ile karıştırın ve karışım ile zor lekeleri ovun.