Enpara Kart nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Enpara Kart nasıl kullanılır?
  2. Enpara Ekpara nasıl kullanılır?
  3. Enparadan nasıl para çekilir?
  4. Enpara hangi bankaya bağlı?
  5. Enpara kart ücreti var mi?
  6. Enpara Ekpara borcu nasıl ödenir?
  7. Ek para KMH nedir?
  8. TEB banka kart hangi ATM lerde geçerli?
  9. Finansbank hangi Atmlerden para çekilebilir?
  10. Enpara hesabına nasıl para gönderilir?
  11. EFT ne zaman hesaba geçer Enpara?
  12. Enpara yıllık ücret alıyor mu?
  13. Ek para limiti nedir?
  14. Başka ATM'den para çekince ne kadar kesiyor?
  15. En para kartıyla hangi Atmlerden para çekilir?

Enpara Kart nasıl kullanılır?

Yaptığınız harcama tutarı anında Enpara.com Vadesiz TL hesap bakiyenizden düşülür. Encard'ınızı internet veya cep şubemizi kullanarak internet alışverişlerine açıp kapatabilir, internet alışverişleriniz için bir aylık limit belirleyerek kartınızı internette de güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.

Enpara Ekpara nasıl kullanılır?

Ekpara kullanabilmeniz için Enpara.com'un size bir Ekpara limiti teklif etmesi gerekir. Belirlenen limit onayınıza sunulur ve onayladığınız anda Vadesiz TL hesabınıza tanımlanır. Eğer sizin için oluşturulan bir teklif yoksa cep şubemizin “Teklifler ve başvurular” adımından Ekpara başvurusu yapabilirsiniz.

Enparadan nasıl para çekilir?

Nakit ihtiyacınız olduğunda kredi kartınızdan nakit avans limitiniz dahilinde tüm yurt içi ve yurt dışı ATM'lerden nakit para çekebilirsiniz. Ayrıca, internet ve cep şubelerimizde yer alan "Kredi kartı > Nakit avans" adımından nakit avans limitiniz dahilinde Vadesiz TL hesabınıza para aktarabilirsiniz.

Enpara hangi bankaya bağlı?

Enpara.com tamamıyla QNB Finansbank'a aittir ve QNB Finansbank çatısı altında 3663 numaralı şube koduyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

Enpara kart ücreti var mi?

Ömür boyu kredi kartı aidatı yok! Enpara.com Kredi Kartı aidatsız bir kredi kartıdır. Ömür boyu aidat almayacağımızı sözleşmemizde de açıkça belirttik. Harcamalarınızı faizsiz ve ücretsiz olarak taksitlendirin!

Enpara Ekpara borcu nasıl ödenir?

Ekpara borçlarınız Vadesiz TL hesap bakiyenizden otomatik olarak tahsil edilir. Eğer hesabınızda yeterli bakiye yoksa, Ekpara borçlarınızı ödemek için Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza para aktarmanız yeterlidir.

Ek para KMH nedir?

Ek Hesap, diğer adıyla kredili mevduat hesabı (KMH) olarak da bilinen, vadesiz mevduat hesabınıza bağlı çalışan bir tür kredi ürünüdür. Vadesiz hesabınızda bulunan tutardan daha fazla paraya ihtiyacınız olduğunda Ek Hesap'ınız devreye girerek sizi rahatlatır.

TEB banka kart hangi ATM lerde geçerli?

TEB, DenizBank ve QNB Finansbank ATM'leri artık Tek ATM. Siz de TEB banka ve kredi kartınızla Tek ATM'lerden para çekip yatırabilirsiniz.

Finansbank hangi Atmlerden para çekilebilir?

QNB Finansbank, DenizBank ve TEB ATM'leri artık Tek ATM QNB Finansbank, DenizBank ve TEB güçlerini Tek ATM Platformunda birleştirdi. Artık siz de DenizBank ve TEB ATM'lerinden QNB Finansbank kartınızla ayda 3 defa ücretsiz para çekebilir, para yatırabilir veya kredi kartı borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Enpara hesabına nasıl para gönderilir?

QNB Finansbank ATM'lerine nasıl para gönderebilirim? Cep şubemizdeki “Transferler” menüsünde gönderen olarak Vadesiz TL hesabınızı, alıcı olarak “Başka bir alıcı > QNB Finansbank ATM'sine (Cep telefonuna)” adımını seçtikten sonra alıcının cep telefonu numarasını ve göndermek istediğiniz tutarı girmeniz yeterli.

EFT ne zaman hesaba geçer Enpara?

Bankaların kendi içinde belirlediği farklı EFT saatleri olmakla birlikte, bu işlemler genellikle sabah 8 ile akşam 17.30 arasında yapılabilir. Bankanızın EFT ve havale saatleri dışında işlem yapıldığında para, gönderilen hesaba, takip eden günün ilk EFT saati içinde aktarılır.

Enpara yıllık ücret alıyor mu?

Enpara.com'da kredi kartı aidatı yok! Enpara.com olarak aidat almayan bu kredi kartını günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası haline getiriyoruz. Siz de Enpara.com'a başvurarak aidatsız ve size sürekli kazandıran bir kredi kartı kullanmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Ek para limiti nedir?

Ekpara, Vadesiz TL hesabınıza bağlı çalışan bir kredi limitidir. Ekpara limitiniz Vadesiz TL hesabınıza tanımlandıktan sonra, bu hesabınızdan yaptığınız işlemleriniz için, hesap bakiyenizin yetersiz olması durumunda Ekpara limitiniz kullanılır.

Başka ATM'den para çekince ne kadar kesiyor?

BDDK'nın son düzenlemesine göre ortak ATM'lerden farklı kartlar ile 100 liralık para çekiminde alınabilecek komisyon ücreti 2 lira 30 kuruş ile sınırlandırıldı. 100 liranın üzerinde çekilen paralarda da benzer oranlarda rakam yükseliyor.

En para kartıyla hangi Atmlerden para çekilir?

QNB Finansbank, DenizBank ve TEB güçlerini Tek ATM platformunda birleştirdi, Enparalılara DenizBank ve TEB ATM'lerinden ayda toplam 3 defa ücretsiz işlem yapma hakkı geldi!