Mourinho hangi takımlarla çalıştı?

İçindekiler:

  1. Mourinho hangi takımlarla çalıştı?
  2. Mourinho Tottenham neden ayrıldı?
  3. Jose Mourinho ayrıldı mı?
  4. Mourinho şu an hangi takımda?
  5. Jose Mourinho eşi kimdir?
  6. Mourinho ne kadar kazanıyor?
  7. Mourınho kim?
  8. Antonio Conte ne kadar kazanıyor?

Mourinho hangi takımlarla çalıştı?

Mourinho, Bobby Robson ile Sporting CP, FC Porto ve FC Barcelona'da birlikte çalıştı. Mourinho, Bobby Robson'ın Katalan ekibinden ayrılmasından sonra Louis van Gaal ile çalıştı.

Mourinho Tottenham neden ayrıldı?

Tottenham altyapısında yetişen ve çeşitli takımlarda kiralık oynadıktan sonra 2016 yazında 15.4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Hull City'ye transfer olan Ryan Mason, 2018 yılında henüz 26 yaşındayken geçirdiği sakatlık sonrası futbolu bırakmak zorunda kaldı.

Jose Mourinho ayrıldı mı?

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun görevine son verdiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, 58 yaşındaki teknik adam ve yardımcıları Joao Sacramento, Nuno Santos, Carlos Lalin ve Giovanni Cerra'nın sözleşmelerinin feshedildiği belirtildi.

Mourinho şu an hangi takımda?

İtalya'da Serie A'nın önde gelen takımlarından AS Roma, Portekizli ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yla anlaştı. Roma, Mourinho ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Mourinho, 2021-2022 sezonundan itibaren takımın başında olacak. Mourinho son olarak İngiltere Premier Ligi kulüplerinden Tottenham Hotspur'u çalıştırmıştı.

Jose Mourinho eşi kimdir?

Matilde Fariae. 1989 José Mourinho/Eşi

Mourinho ne kadar kazanıyor?

Tottenham'dan yılda 15 Milyon Sterlin kazanan Mourinho, İtalyan kulübüyle 3 yıllık sözleşmenin altına imza attı. Londra kulübü, 58 yaşındaki çalıştırıcının tazminat maddesi olarak 'daha düşük ücretle başka bir görev üstlenirse' maaş farkını ödemeyi kabul etti.

Mourınho kim?

José Mourinho, tarihinde Setúbal, Portekiz'de dünyaya geldi. ... Futbolculuk hayatı boyunca toplam 13 gol bulabilen orta saha oyuncusu Mourinho, kariyerine teknik direktör olarak devam etmeye karar verdi ve 1987 senesinde futbolculuk kariyerini noktaladı. Önce Sporting CP'de yardımcı antrenör oldu.

Antonio Conte ne kadar kazanıyor?

Haberin detaylarında, maaş konusunda tarafların anlaştığı fakat görüşmelerin devam ettiği için resmi açıklamanın ilerleyen günlerde geleceği belirtildi. Sözleşmelerde bir pürüz çıkmadığı takdirde tecrübeli teknik adam vergiler hariç yıllık 15 milyon euro maaş ve 2.5 milyon euro bonus alacak.