Istanbul üniversitesi diploma nasıl alabilirim?

İçindekiler:

  1. Istanbul üniversitesi diploma nasıl alabilirim?
  2. Üniversite diploması yurt dışında geçerli mi?
  3. Auzef ön lisans kaç kredi ile mezun olunur?
  4. Almanyada Türkiye Üniversite diploması geçerli mi?
  5. Türkiye diploması isviçre'de geçerli mi?

Istanbul üniversitesi diploma nasıl alabilirim?

Mezun statüsündeki tüm öğrenciler; school E-imzalı diplomalarını AKSİS otomasyon sistemi üzerinden alabilir. school E-imzalı diploma ile birlikte mezuniyet bilgileri eş zamanlı olarak YÖKSİS'e işlenir. school E-DEVLET üzerinden mezuniyet belgesi alınabilir.

Üniversite diploması yurt dışında geçerli mi?

Diploma Eki, Diplomanın Avrupa'da geçerli olmasını sağlar ? Diploma Eki ülkemizdeki yükseköğretim kurumlarınca verilen diplomaların başka ülkelerde otomatik olarak tanınmasını sağlayan bir “tanıma/geçerlilik/denklik belgesi” değildir. Diploma Eki almak, diplomanın başka Avrupa ülkelerinde geçerli olmasını sağlamaz.

Auzef ön lisans kaç kredi ile mezun olunur?

MADDE 27 – (1) Kayıtlı olduğu ön lisans programında en az 120 AKTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarıyla tamamlayan, FF notu olmayan, AGNO'su en az 2,00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciye, kayıtlı olduğu programın ön lisans diploması verilir.

Almanyada Türkiye Üniversite diploması geçerli mi?

Türkiye'de edindiğiniz meslek Almanya'da geçerli olabilecek! Alman Federal Konseyi ( Bundesrat) yurtdışında edinilen mesleki ve akademik diplomaların niteliklerinin tespit edilip tanınmasını sağlamak için, daha önce Eylül ayında parlamento tarafından kabul edilmiş olan Tanıtım Yasasını ( Anerkennunggesetz) onayladı.

Türkiye diploması isviçre'de geçerli mi?

İsviçre'deki eğitim kurumlarında Avrupa'daki birçok ülkenin diploma programları geçerlidir. Başta İtalya, Fransa, İngiltere, Almanya gibi Avrupa'nın eğitim açısından öncüsü olan ülkeler olmakla birlikte Avrupa Birliği standartlarında eğitim veren ülkelerin diplomaları İsviçre'de geçerliliğe sahiptir.