DAP Yapı sahibi kim?

İçindekiler:

  1. DAP Yapı sahibi kim?
  2. DAP Yapı ne zaman kuruldu?
  3. DAP Yapı ne iş yapıyor?
  4. Nişantaşı Koru kimin?
  5. Dap Yapı Genel Müdürü kim?
  6. Ziya Yılmaz DAP Holding kimdir?
  7. Dap Yapı mimarı kimdir?
  8. Ilk Yapı'nın sahibi kim?
  9. Nişantaşı Koru nereye yapılıyor?
  10. Nişantaşı Koru kaç daire?
  11. DAP Ziya Yılmaz nereli?
  12. ISTMarina mimari kim?
  13. DAP neyi hedefler?
  14. Nişantaşı Koru kaç TL?
  15. Dap Yapı Nişantaşı projesi nerede?
  16. Ist Marina AVM kimin?

DAP Yapı sahibi kim?

DAP Yapı Orijinal tasarımlara imza atıyor DAP Yapı ' nın sahibi Ziya Yılmaz,34 yaşında. Trabzonlu olan Yılmaz, "Karadenizliyim ama sanılanın aksine babadan kalma bir işi devralmadım" diye söze giriyor.

DAP Yapı ne zaman kuruldu?

DAP Yapı; 1990'lı yıllarda kurulmuş olup, Şelale Evleri projesi ile inşaat sektöründe adını duyurdu.

DAP Yapı ne iş yapıyor?

Aldığı halkla ilişkiler eğitiminin ardından DAP YAPI markasıyla binlerce konut, rezidans, ofis, home office, butik çarşı ve mağazalar üretmiş; son dönemde ise AVM, otel, özel hastane, özel okul gibi projeler gerçekleştirmiştir.

Nişantaşı Koru kimin?

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı'na getiriyor. Bölgenin toplam yeşil alanından daha büyük; 60 bin metrekare koru alanına komşu olan ve 'Sağlıklı Ev' konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Dap Yapı Genel Müdürü kim?

Uğur Gökbulut - Genel müdür - Dap Yapı | LinkedIn.

Ziya Yılmaz DAP Holding kimdir?

Ziya Yılmaz, Trabzon doğumlu. Ortaokul ve lise yıllarında inşaat sektörü ile tanışan Ziya Yılmaz bugün, DAP Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı. Üniversitede Halkla İlişkiler okuyan ve DAP Yapı markasını kuran Ziya Yılmaz, Trabzonlu İşadamları Derneği'nin Yönetim Kurulu Üyesi.

Dap Yapı mimarı kimdir?

Adem YILMAZ - Mimar /Özel Projeler Koordinatürü - Dap Yapı | LinkedIn.

Ilk Yapı'nın sahibi kim?

Servet Polat - Saha şeli - İlk yapı A.Ş | LinkedIn.

Nişantaşı Koru nereye yapılıyor?

Dap Yapı'dan Nişantaşı'nda dev koruya komşu sağlıklı evler! 'Sağlıklı Ev' konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Nişantaşı Koru kaç daire?

DAP Yapı'nın merakla beklenen Nişantaşı projesi DAP Nişantaşı Koru, eski Marmara Üniversitesi'nin olduğu arsa üzerine kuruluyor. 24 bin metrekarelik alana sahip projede zemin+9 katlı bloklarda 160 daire yer alıyor. Dairelerin büyüklükleri 86 metrekareden başlayıp, 767 metrekareye kadar çıkıyor.

DAP Ziya Yılmaz nereli?

Trabzon'da yılında hayata gelen Ziya Yılmaz, eğitimini tamamlamasıyla inşaat sektöründe kendisini bugünlere taşıyacak firması DAP Yapı'nın temellerini attı. Üniversitede Halkla İlişkiler okuyan Yılmaz, 25 yaşında DAP Yapı'yı kurdu. 2000 yılında ilk projesi Şelale Evlerini hayata geçirdi.

ISTMarina mimari kim?

İstanbul'daki ISTMarina AVM'nin üzerinde yükselen ve Yüksek Mimar Barbaros Sağdıç'ın tasarladığı beş blok, sıra dışı formuyla site sakinlerine farklı boyutta bir deneyim yaşatıyor.

DAP neyi hedefler?

Doğu Anadolu Projesi (DAP)' nin genel amacı; uygulandığı illerdeki yatırımların gerektirdiği araştırma, planlama, programlama, projelendirme, izleme, değerlendirme ve koordinasyon hizmetlerinin yerine getirilmesi suretiyle Doğu Anadolu Bölgesi'nin kalkınmasını hızlandırmaktır.

Nişantaşı Koru kaç TL?

Nişantaşı Koru Fiyatları 4.684.000₺ ile 42.470.000₺ aralığında değişmekte, metrekare bazında ise bölgenin ortalaması olan 8000 dolar karşılığı Türk Lirası seviyesindedir.

Dap Yapı Nişantaşı projesi nerede?

DAP Yapı'nın hasılat şampiyonu projesi, Nişantaşı Koru, 'sağlıklı ev konsepti'ni lüksün merkezi Nişantaşı ile buluşturuyor. Proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Ist Marina AVM kimin?

İstmarina. DAP Yapı, Emlak Konut GYO işbirliği ile Kartal sahilinde dünya çapında ses getirecek bir projeye imza atıyor. DAP Yapı'nın Kartal'da hayata geçireceği İstanbul Marina projesi marinası, hızlı treni, helikopter pisti ve çarşısıyla Türkiye'yi uluslararası arenada temsil edecek.