Haluk Yıldız Kastamonu Entegre kimdir?

İçindekiler:

  1. Haluk Yıldız Kastamonu Entegre kimdir?
  2. Haluk Yıldız kaç yaşında?
  3. Yıldız entegrenin sahibi kim?
  4. Yıldız Entegre ne zaman kuruldu?
  5. Kiğılı Mağazaları sahibi kimdir?
  6. Kiğılı ailesi nereli?
  7. Abdullah Kiğılı Ermeni mi?

Haluk Yıldız Kastamonu Entegre kimdir?

Haluk Yıldız - Dernek Başkanı 1959 yılında Samsun'da doğan Haluk Yıldız, Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden 1981 yılında mezun olmuştur. ... Haluk Yıldız, 2000 yılından bu yana Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi CEO'su ve Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Haluk Yıldız kaç yaşında?

53 yaşında (1968) Haluk Yildiz/Yaş

Yıldız entegrenin sahibi kim?

Yıldız Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (Yıldız Entegre) sahibi Fehmi Yıldız, İzmit'te (Aslanbey) dünyanın en uzun MDF presine sahip günlük 1000 metreküp kapasiteli fabrika kurdu. Yıldız'ın 5 fabrikası, tutkal, sunta, kontrplak, MDF ve MDF profil, melamin kaplama, laminant parke üretiyor.

Yıldız Entegre ne zaman kuruldu?

Yıldız Entegre, 1890 yılında Trabzon'da kereste ticareti ile başlayan iş hayatında kazandığı deneyimleri, 1982 yılında kurumsallaşma hamlesiyle ileriye taşıyarak orman ürünleri sektöründe global bir oyuncu olmayı başardı.

Kiğılı Mağazaları sahibi kimdir?

Abdullah Kiğılı, (d. , Malatya)Kiğılı giyim mağazaları zincirinin kurucusu ve sahibidir. Eski TFF Başkanı ve Fenerbahçe Başkan Vekili. Aynı zamanda İstanbulspor, Güreş Federasyonu, Kayak Federasyonu ve Futbol Federasyonu'nda yöneticilik yapmıştır.

Kiğılı ailesi nereli?

Dedesi 1928'lerde buradan taşınıp Malatya'ya yerleşmiştir. Kiğılı 1943 yılında Malatya'da doğmuştur. 9 yaşında iken ailesi İstanbula göç etmiştir. Babası tekstil işiyle uğraşmaktaydı.

Abdullah Kiğılı Ermeni mi?

Babası orada doğmuş. İlk işi bir Ermeni ile ortaklık. Abdullah Kiğılı'nın soyadı da işte o ilçeden geliyor. Türkiye bu ilçenin adını onun yarattığı marka sayesinde öğrendi.